Angajat al penitenciarului, prins cu telefoane în adidaşi

Ultima actualizare:

Episod incredibil la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova, unde sunt condamnaţii cu cele mai mari pedepse, dar şi vieţaşii. Marin Truşcă, angajat al penitenciarului, a vrut să introducă în celule telefoane mobile.

«A încercat să-şi inducă în eroare colegii de la postul de control. Încerca să treacă neobservat cu o plasă în care era o pereche de adidaşi. A scobit tălpile, le-a cusut, a pus ţinte pe adidaşi, dar nu i-a mers», au povestit angajaţi ai penitenciarului, citaţi de adevarul.ro.

Povestea a fost dezvăluită chiar de liderii de sindicat: «În plasă se afla un pachet cu alimente şi, sub acesta, o pereche de adidaşi, pregătiţi special pentru introducerea telefoanelor. Adidaşii aveau ţinte metalice pentru a induce în eroare un eventual control prin intermediul porţii detectoare. Telefoanele se aflau în tălpile adidaşilor. Acestea au fost special scobite, partea superioară a tălpii fiind cusută ulterior introducerii telefoanelor”. Liderii de sindicat spun că Marin Truşcă primea de la deţinuţi 1.000 de euro pentru un singur telefon mobil introdus în celulă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net