Angajatele băncii, acuzate că au furat banii clienților

Ultima actualizare:

Două angajate ale unei sucursale CEC din orașul Zlatna, județul Alba, sunt cercetate pentru delapidare și înșelăciune. Femeile sunt acuzate că, în ultimii patru ani, s-au înfruptat din conturile clienților, producând un prejudiciu de 3,2 milioane de lei. Azi, polițiștii le-au inspectat locuințele.

Cele două femei au fost aduse la IPJ Alba pentru a explica prin ce minune au dispărut banii clienților băncii. Polițiștii s-au sesizat după ce 108 clienți ai CEC Bank s-au plâns că depozitele lor de bani sunt mai ușoare decât ar fi trebuit. Ancheta oamenilor legii a scos la iveală că angajatele băncii doar se făceau că depun banii în conturile clienților, în realitate economiile lor fiind virate în alte conturi.

„Acestea i-ar fi indus în eroare pe unii clienți ai băncii, pentru care nu ar fi efectuat operațiuni de depunere a banilor în cont sau nu ar fi deschis conturi de depozit pe numele acestora, însușindu-și banii și eliberându-le documente care atestau, în mod fictiv, că sumele de bani au fost depuse în conturile lor și au fost introduse în circuitul bancar”, se arată într-un comunicat al IPJ Alba.   

Și reprezentanții CEC Bank derulează o anchetă internă la agenția Zlatna, după ce mai multe persoane susțin că au rămas fără bani în conturi. În cazul în care se va dovedi că sunt implicați angajații săi, banca îi va despăgubi pe clienții afectați.

„CEC Bank cunoaște situația creată la agenția Zlatna, județul Alba și este în curs o anchetă internă. Banca oferă tot sprijinul autorităților în acest caz, iar în situația în care acestea vor dovedi implicarea salariaților sucursalei în astfel de acte, banca va lua măsurile care se impun, inclusiv de despăgubire a clienților afectați”, au precizat, reprezentanții băncii, conform Agerpres.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
image
actualitate.net
image
actualitate.net