Angajaţii de la penitenciarul Poarta Albă, despre Gigi Becali. "Nu e un deţinut model! ŢIPĂ, URLĂ!"

Ultima actualizare:

Gigi Becali s-a plâns, în fața judecătorilor de la Curtea de Apel, că s-a simţit incomodat de condiţiile de transport de la penitenciar la tribunal şi a dezvăluit că a cerut protecţie după gratii.

"Eu mă aflu la Poarta Albă. Este o cursă care pleacă și oprește în toate pușcăriile. Este foarte greu să merg șapte ore în condițiile în care eu am plătit atîtea taxe și statul român nu mă poate transporta așa cum trebuie. Trebuie să plătesc prețul celebrității. Trebuie să stau într-o cușetă, în dubă și nu alături de ceilalți 30 de deținuți. În loc să mă iubească, ei mă cleveteau, iar eu mă rugam! Eu am plătit 10 milioane de euro taxe la stat din închisoare, dar dacă statul nu poate plăti pentru mine 500 de euro ca să fiu transportat în condiții decente la București e greu, foarte greu", s-a văitat Gigi Becali.

Şefii de la penitenciarul Poarta Albă s-au arătat surprinşi că Gigi Becali s-a văitat în faţa judecătorilor, deşi în arest n-a făcut nici o plângere, cu toate că are această posibilitate. "Nu e un deţinut model!", îl acuză cei de la Poarta Albă, conform Fanatik.

Oficialii penitenciarului au dezvăluit că, dacă are anumite nemulțumiri, Gigi Becali le poate reclama chiar acolo şi se pot lua în calcul doar în urma unor scrisori deschise către conducerea închisorii și nu prin plîngeri în fața instanțelor.

"În ciuda faptului că nu am avut nici o problemă cu el de cînd a ajuns aici, deținutul Gigi Becali nu este un model. Refuză să participe la activitățile din cadrul închisorii și nu a făcut nici o cerere prin care să muncească în cadrul închisorii sau afară. Nu a apelat niciodată la psiholog şi, la cum îl ştim şi îl vedem, nici nu credem că va cere vreodată acest serviciu", au adăugat oamenii care îi vegheză pe deţinuţi la puşcăria de la Valu lui Traian.

Ultimul meci al Stelei din Liga Campionilor, cel cu nemţii de la Schalke, i-a oferit trăiri intense finanțatorului Stelei. Gigi Becali a fost într-o agitație continuă, însă această stare de spirit o regăsește la fiecare partidă a roș-albaștrilor.

"Nu sunt liniștiți suporterii Stelei, care sînt mulți și la penitenciar, dar el? Mai țipă, mai urlă... Nu e calm nici aici, trăiește intens!", ne-au mai declarat angajaţii de la Poarta Albă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net