ANNA CORI te surprinde cu eleganţa tiparelor – încălţăminte de sezon de care te vei îndrăgosti

Ultima actualizare:

Apreciem incaltamintea de calitate, dar mai presus de acest reper apreciem cand ceea ce purtam ne defineste ca stil si este incaltaminte confortabila. Pare ireal sa gasesti toate aceste caracteristici la o singura pereche de pantofi, dar este o realitate pe care o regasesti la ANNA CORI. Lantul de magazine, dar si varianta online, ne ispiteste si ne oferteaza cu tot felul de modele interesante de incaltaminte.

Asa cum este de inteles, in aceasta perioada creste interesul pentru incaltamintea optima pentru temperaturile de vara. Nu sunt insa scosi din discutie nici acei pantofi eleganti cu care sa defilati la evenimente speciale. Este un plin sezon al acestora, motiv pentru care merita un upgrade al garderobeii si a tuturor accesoriilor ce completeaza tinutele, printre care si incaltamintea.

Sandale, saboti si confortul dorit

Sandalele sunt nelipsite din optiunile de incaltaminte ale femeilor. Au marele avantaj ca prezinta versatilitate si se pot asocia unor tinute elegante, dar la fel de bine se potrivesc in contexte mai relaxate. La ANNA CORI sandalele sunt definite de jocuri si mixuri de barete, uneori simple, uneori cu o oarece influenta vintage. Sunt foarte decupate si asigura stabilitate, au toc robust, inalt sau patrat sau wedges de ce nu.

Pentru tinutele de zi si cele streetwear ANNA CORI vine cu variante de sandale fara toc, cu barete si detalii interesante, cum ar fi cele cu logo. Departe de a fi banale, simple, comune, sandalele cu talpa joasa pot fi la fel de bine canditate ideale la categoria de incaltaminte stilata, eleganta, pretentioasa. O demonstreaza cel mai bine sandalele glitter, parte din colectia exclusivista si editie limitata numita The Cinderella.

Realizate din material glitter, in varianta aurie sau argintie, au accente metalice si detaliu din cristal. Sunt inspiratie din eleganta printeselor, aduse insa la context actual si adaptate cerintelor moderne. 

Sabotii, o alternativa comoda

Nu lipsesc din colectia actuala sabotii. Acestia aduc o varianta si mai relaxata a sandalelor, nu dispun de inchidere,  ci se incalta usor. Variante sofisticate sunt cele cu din colectia editie limitata, alternativa sandalelor din linia The Cinderella.

Chic si pe placul oricarei femei active, sabotii isi merita locul in alegerile de sezon. Exista si variante sport, cer pastreaza insa aceleasi repere de calitate, cu talpa usoara si realizati din piele naturala.

Pantofii eleganti

Raman de asemenea in topul alegerilor si pantofii eleganti. Pentru evenimente unde dresscode-ul impune acest stil pantofii vor fi numaidecat completarea perfecta. Pentru a ramane si in pas cu moda, merita alegerea modelelor de actualitate.

La ANNA CORI pantofii eleganti adaptati sezonului sunt cei cu decupaj in spate, avand o bareta si inchidere in catarama. Sunt stiletto si se definesc prin rafinament fara egal. Spre exemplu o nota distincta apartine celor din piele spechio, in tonuri de culoare vibranta, asociate cu luciul specific materialului. Se regasesc in variante de turcoaz, fard, mov, nude sau verde, printre altele. O alta gama interesanta cromatic vorbind completeaza aceasta categorie de incaltaminte – amintim despre pantofii snake chic, decupati de asemenea, de cei indrazneti orange sau mai bine spus arancio asa cum sunt numiti in colectia ANNA CORI.

Alte variante de pantofi eleganti aduc in prim plan stilul decupat, dar si cu model central reprezentat de un nod estetic. Sa spunem ca este substitutul clasicelor funde. Aceste tipare sunt confortabile si datorita elasticului cu care este prevazuta bareta din spate. Au un toc mai modest, dar acest lucru nu rapeste din eleganta.

ANNA CORI online

Colectiile disponibile in magazinele fizice sunt de asemenea regasite si online. Cu stocuri mereu actualizate, cele interesate isi pot gasi cu mai mare  usurinta preferatii, saboti sau sandale, pantofi si accesorii din piele cu care sa isi puna in valoare orice tinuta a acestui sezon. Aparte de cele ce vizeaza publicul feminin si barbatii isi pot gasi aici accesoriile si incaltamintea din piele perfecta pentru orice sezon.

Ca o rasplata pentru un public activ ce consolideaza acest brand, ANNA CORI nu uita sa aduca promotii incantatoare si reduceri de pret la modele variate de incaltaminte. Intreaga colectie si reducerile active si de actualitate se regasesc in cadrul paginii oficiale, annacori.com.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net