Antena 1 a efectuat pedeapsa impusă de CNA pentru difuzarea imaginilor cu Boc: a întrerupt emisia timp de 10 minute

Ultima actualizare:

    Dan Capatos (Captură Antena 1)
Dan Capatos (Captură Antena 1)

Antena 1 a întrerupt emisia timp de zece minute, în intervalul 19.00 - 19.10, după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul de televiziune pentru difuzarea imaginilor în care fostul premier Emil Boc apare dezbrăcat.

CNA a decis, joi, să suspende emisia postului Antena 1 pentru o durată de 10 minute, în intervalul 19.00-19.10, din cauza emisiunii "Un show păcătos", unde a fost difuzată o înregistrare în care Emil Boc apare nud, Consiliul considerând că imaginile i-au încălcat viaţa privată a fostului premier."Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul de televiziune ANTENA 1 cu obligaţia de a difuza, timp de 10 minute, în intervalul orar 19.00-19.10, următorul text:

Postul de televiziune Antena 1 a încălcat grav dreptul la viaţă privată, onoare şi reputaţie, precum şi dreptul la propria imagine ale d-lui Emil Boc, în cadrul ediţiei din 13 februarie 2012 a emisiunii ”Un show păcătos”. Pe parcursul emisiunii, au fost difuzate imagini explicite în care fostul premier apărea dezbrăcat în spaţiul privat al vestiarului unei săli de sport. Aceste imagini care reprezintă o gravă încălcare a dreptului la viaţă privată au fost derulate în mod repetat pe parcursul întregii emisiuni”

simeon stalpnicul png

”CNA a hotărât să aplice această sancţiune mai aspră şi nu amenda maximă de 200.000 de lei, având în vedere faptul că postul de televiziune Antena 1 a încălcat, în mai multe rânduri, prevederile legale privind dreptul la viaţă privată, demnitate, onoare şi reputaţie, precum şi dreptul la imagine”, mai arată textul transmis de CNA.

"Dacă ar persevera, ar putea urma o întrerupere şi mai mare, respectiv de trei ore. Sper să nu fie cazul, pentru că directorul general de la Antena 1 şi-a asumat în parte greşeala pe care au făcut-o. Sancţiunea vine în urma unor abateri repetate legate şi de alte persoane în alte emisiuni la acest post, lucrurile vin în cascadă. Faptul că era vorba de fostul premier nu schimbă lucrurile", a declarat ieri Preşedintele CNA, Răsvan Popescu, la Realitatea TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net