Apa Nova continuă programul «rabla» pentru instalații interioare din blocuri

Ultima actualizare:

    Conducerea Apa Nova, în conferinţă
Conducerea Apa Nova, în conferinţă

Compania Apa Nova București va înlocui și în acest an instalațiile interioare în blocurile bucureștene prin programul experimental ”a doua țeavă”, un fel de rabla instalațiilor interioare. Compania este administratorul rețelelor de apă și canal din cel mai mare oraș al țării.

”Acoperim 95 la sută din costuri la apartamentele selectate în program. Deși conductele din imobile nu sunt responsabilitatea noastră, vrem să venim în sprijinul locatarilor pentru mărirea calității apei, direct afectată de starea rețelelor interioare”, a declarat Epsică Chiru, directorul adjunct al Apa Nova. Programul se derulează pentru apartamente proprietate personală mai vechi de 30 de ani, este gândit pe paliere, în blocuri cu minim patru scări. Informații despre acest program experimental al Apa Nova pot fi luate de pe secțiunea douateava@apanovabucuresti.ro.

Pentru acest proiect, Apa Nova, care a devenit Apa Nova Compania de Ape București, investește 400.000 €. Și e doar o părticică din ce oferă bucureștenilor în acest an compania: proiecte în valoare de 129 de milioane de lei în dezvoltarea și modernizarea rețelelor de apă și canalizare ale Capitalei. 

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net