Aproape 4.000 de oameni s-au vaccinat anti-COVID la Maratonul Vaccinării de la Timişoara

Ultima actualizare:

    Campania de vaccinare anti-COVID în România a debutat la 27 decembrie 2020
Campania de vaccinare anti-COVID în România a debutat la 27 decembrie 2020

Aproape 4.000 de oameni s-au prezentat, până duminică dimineaţĂ, la Maratonul Vaccinării care se desfăşoară în aceste zile, la Timişoara, pentru a se imuniza împotriva COVID-19. Evenimentul se desfăşoară la Centrul Regional de Afaceri, până luni dimineaţa la ora 8.00.

Potrivit organizatorilor, până duminică dimineaţă, la Maratonul Vaccinării de la Timişoara s-au imunizat 3.865 de oameni. În timpul nopţii de sâmbătă spre duminică s-au vaccinat 313 oameni.

Maratonul Vaccinării de la Timişoara a început vineri, 23 aprilie, la ora 16.00 şi se încheie luni, 26 aprilie, la ora 08.00 dimineaţă. Proiectul iniţiat de Asociaţia pentru ATI Aurel Mogosanu a adunat laolaltă peste 400 de medici, asistente medicale de la toate spitalele din Timişoara, dar şi studenţi la Medicină. Aceştia s-au organizat în grupe de câteva zeci, care se schimbă la câteva ore pentru a face faţă numărului de pacienţi la care se aşteaptă organizatorii.

Cei care se vor imuniza la acest centru vor primi doze de vaccin de la Pfizer, iar rapelul va avea loc printr-un maraton identic la 21 de zile de la prima doză, la Sala Olimpia, potrivit news.ro. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net