Arestată că și-a abandonat pruncul la tomberon

Ultima actualizare:

    Fetița a fost găsită într-un tomberon de tip iglu (foto: Arhivă)
Fetița a fost găsită într-un tomberon de tip iglu (foto: Arhivă)

O tânără din Oradea, care luni și-a abandonat copilul abia născut la tomberon, a fost arestată pentru 30 de zile, marți, la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Pruncul a supraviețuit abandonului, iar acum mama sa este cercetată pentru tentativă de omor.

Sebestyen Monika Csilla, în vârstă de 23 ani, va trebui să dea socoteală instanței de judecată după ce a fost găsită vinovată de abandon de copii. Ea și-a părăsit copilul de doar câteva zile la un tomberon din apropierea Orășelului Copiilor, scrie ebihoreanul.ro. Tânăra e acuzată de tentativă de omor și riscă până la 7 ani de închisoare.

Pruncul, o fetiță, a fost găsit la gunoi de o arădeancă, alertată de scâncetele disperate ale micuțului. Copilul a fost scos imediat din container de unul dintre poliţiştii locali, Claudiu Breb, care a şi sunat la 112. "Poliţistul local Breb Claudiu, ajuns la faţa locului, pe strada Spartacus, în spatele magazinului Carrefour, a constatat că în containerul de tip iglu era abandonat un bebeluş. Acesta a reuşit scoaterea bebeluşului din container şi l-a luat în îngrijire până la sosirea echipajului SMURD. La sosirea echipajelor specializate, poliţistul local Breb Claudiu a predat fetiţa, iar cazul a fost preluat de către organele competente", se arată într-un comunicat făcut public, marţi, de Poliţia Locală.

Fetița a fost examinată de medici și a fost declarată sănătoasă. Ea a fost predată în grija Direcției pentru protecția copilului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net