Un bărbat care consuma alcool pe terasa unui restaurant din Piteşti şi a refuzat să părăsească zona, când i s-a solicitat acest lucru, în condiţiile în care în bucătăria localului a izbucnit un incendiu, a fost evacuat de pe terasă. În acel moment, el a intrat în stop cardio-respirator, fiind declarat decedat după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat.Incidentul a avut loc vineri, la un restaurant din zona vechii autogări din municipiul Piteşti. Friteuza folosită în local a luat foc, iar cei din zonă au sunat la 112. Acolo au fost trimise echipaje de la mai multe instituţii, respectiv Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciul de Ambulanţă şi Poliţia. 

Un client al localului, care consuma alcool pe terasă, a refuzat să se ridice de la masă atunci când întreg localul a fost evacuat. 

"Bărbatul a fost somat, iar ca urmare a faptului că cel în cauză nu s-a supus indicaţiilor şi s-a manifestat recalcitrant, s-a procedat la evacuarea sa. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator”, a transmis Poliţia judeţeană Argeş. Echipajul Serviciului de Ambulanţă a făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

La rândul lor, oficialii ISU Argeş au precizat că decesul bărbatului nu are legătură cu incendiul.

 

 
 
Loading...