Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă seară în localitatea Lereşti din judeţul Argeş, unde şoferul unui autoturism a intrat în coliziune cu trei motociclete.Primele informaţii de la faţa locului arată că un bărbat de 28 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe raza localităţii Leresti, dinspre Leresti către Câmpulung, „pe fondul altor preocupări, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi pătruns pe contrasens şi ar fi intrat în coliziune cu trei motociclete, care făceau parte dintr-un grup de mai multe motociclete” transmite Poliţia judeţeană Argeş. 
În urma accidentului, un bărbat de 33 de ani, din Mărăcineni şi o femeie de 27 de ani, din Mioveni, care conduceau două dintre motociclete, au fost răniţi grav şi transportaţi la spital (politraumatizaţi).
Conform ISU Argeş, la locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanţe, inclusiv una pentru terapie intensivă. Răniţii au  suferit mai multe leziuni grave, femeia având  cu fractură la un picior şi bărbatul politraumatisme la membre. 
O a treia victimă, o pasageră cu vârsta de aproximativ 29 de ani, care se afla în autoturism, a suferit leziuni uşoare.
Toate cele trei victime sunt transportate la spital la Piteşti.
 

 
 
Loading...