Arhiepiscopul romano-catolic de Alba Iulia, Kovacs Gergely, în stare gravă, infectat cu SARS-CoV-2

Ultima actualizare:
Episcopul Hușilor, Ignatie, este internat la spitalul din Bârlad
Episcopul Hușilor, Ignatie, este internat la spitalul din Bârlad

Arhiepiscopul romano-catolic de Alba Iulia, Kovacs Gergely, a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2, după ce a manifestat simptome specifice infectării cu coronavirus. El se află internat în spitalul din Alba Iulia, în stare gravă.

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Arhiepiscopiei, Arhiepiscopul romano-catolic de Alba Iulia, Kovacs Gergely,  a fost transportat, marţi, la spital cu febră mare şi stare de rău, transmite Agerpres. Sănătatea lui s-ar fi "deteriorat" începând din 29 august.

Iniţial, Arhiepiscopul romano-catolic de Alba Iulia, Kovacs Gergely, a prezentat simptome de răceală, aşa că a contactat imediat medicul de familie şi a cerut ajutor. „Până seara trecută, arhiepiscopul a fost separat în camera sa, urmărindu-şi starea de sănătate şi fără a pune în pericol sănătatea celor care trăiesc şi lucrează în jurul său. Tratamentul aplicat pentru răceală nu a adus rezultatele scontate, lăsând febră mare, tuse uscată, cefalee şi stare de rău", se arată în comunicatul Arhiepiscopiei. Rezultatul testului efectuat pentru depistarea COVID-19 a fost pozitiv. "Arhiepiscopul ne cere rugăciune şi ne cheamă să avem grijă de propria noastră sănătate şi a celor din jur", au mai transmis reprezentanţii Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Alba Iulia. Kovacs Gergely a fost consacrat ca arhiepiscop în cadrul unei ceremonii oficiate în 22 februarie.


    Episcopul Hușilor, Ignatie, este internat la spitalul din BârladSursa foto: Episcopia Hușilor
Episcopul Hușilor, Ignatie, este internat la spitalul din BârladSursa foto: Episcopia Hușilor

Și Episcopul Hușilor,Ignatie, este infectat cu SARS-CoV-2

Și Episcopul Huşilor, Ignatie, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, acesta fiind internat, miercuri seara, la Spitalul de Urgenţă “Elena Beldiman” din Bârlad, unitate suport COVID-19. Pentru că a prezentat simptome specifice infectării cu noul coronavirus, Episcopul Hușilor, Ignatie, a efectuat testul anti-Covid și, până la aflarea rezultatului s-a autoizolat, relatează Agerpres.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net