Armele secrete ale partidelor în alegeri. Frumusețile astea vor în Parlament

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Partidele politice și-au împrospătat listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. În cursa electorală pentru un loc în Parlamentul României au fost avansate fete tinere, crescute la organizațiile de tineret sau „pescuite” din rândul societății civile. Unele dintre ele nu impresionează prin CV, cât prin aspectul fizic. dar îți pot influența votul în 11 decembrie.

În Parlamentul României încep să-și facă loc tot mai mulți tineri inteligenți, dar și foarte arătoși. Partidele politice aruncă în lupta electorală de luna viitoare fete tinere, care ar putea oricând să participe la concursuri de miss. Deși știu că experiența nu le recomandă, candidatele speră să ne sucească mințile în campanile și să le acordăm o șansă. Haideți să le cunoaștem pe câteva dintre ele.

Mara Mareș (PNL)


    foto: Facebook Mara Mareș
foto: Facebook Mara Mareș

Partidul Național Liberal atacă locurile din Camera Deputaților cu tânăra Mara Mareș (24 de ani). Absolventă a Liceului St. Clare’s, Oxford, a Facultăţii de Studii Europene şi Internaţionale din cadrul King’s College, University of London, candideză pe listele PNL Brașov.Tânăra a lucrat pentru organizația neguvernamentală Expert Forum și pentru Fundația Konrad Adenauer din România. Activează de un an în organizația de tineret a partidului.

Şeila Abdulamit (PSD)


    Foto: Facebook Șeila Abdulamit
Foto: Facebook Șeila Abdulamit

O tânără speranță a PSD este Şeila Abdulamit, aflată pe poziția a 16-a pe lista PSD București la Camera Deputaților. Șeila a fost remarcată de Liviu Dragnea, un adevărat descoperitor de talente de sex feminin. Absolventă a Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii și Tehnologia Informaţiei din cadrul Politehnicii Bucureşti, Şeila a fost secretar şi, apoi, preşedinte al Uniunii Naţionale a Studenţilor din România. Din aceeași organizație a răsărit pe listele PSD și fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

Adela Lupșe (PRU)


    Foto: Facebook Adela Lupșe
Foto: Facebook Adela Lupșe

Adela Lupşe, cunoscută în mediul public drept „isterica de la Naţional TV“, a intrat în politică,. Se află pe listele PRU Ilfov la Camera Deputaţilor, pe poziția a șasea. „Adela Lupşe este pe locul 6 din 7 la Ilfov pe lista de deputaţi. Nu este un loc eligibil. Colegii din judeţul Ilfov s-au gândit că trebuie găsit cineva capabil să lupte în dezbateri TV cu Clotilde Armand. Adela Lupşe este Clotilde Armand din Ilfov”, a declarat liderul PRU Ilfov, Bogdan Diaconu, citat de wowbiz.ro. Nu știm dacă îi va putea ține piept candidatei USR, însă Adela Lupșe n-ar avea nici o problemă să câștige o dezbatere pe teme legate de frumusețe și prezentări de modă.

Andreea Vrajă (ALDE)


    Foto: Facebook Andreea Vrajă
Foto: Facebook Andreea Vrajă

Liderul organizației de tineret a ALDE, Andreea Vrajă, speră să facă o vrajă pe 11 decembrie și să acceadă în Parlamentul României. Tânăra se află pe loc eligibil la Camera Deputaților în Timiș. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara în anul 2014 și vrea să demonstreze că tinerețea e un atu în bătălia politică.

Magdalena Bistriceanu (PMP)


    Foto: Facebook Magdalena Bistriceanu
Foto: Facebook Magdalena Bistriceanu

Magdalena Bistriceanu e unul dintre candidaţii PMP care atrage toate privirile. La cei 45 de ani ai săi, Bistriceanu nu e la prima experienţă politică. Pe vremea când PSD era condus de Mircea Geoană, actualul candidat al PMP era imaginea social-democraţilor. Timpul a trecut, iar Bistriceanu a ajuns în partidul lui Traian Băsescu şi va candida la pe listele PMP Constanţa, scrie adevarul.ro.Vasilica-Steliana Miron (PNL)


    Foto: Facebook Vasilica Miron
Foto: Facebook Vasilica Miron

Tot pe listele PNL se regăseşte şi Vasilica-Steliana Miron, senatoare care a reuşit să se evidenţieze nu prin iniţiativele legislative, ci prin pasiunea pentru modă şi unele declaraţii controversate. În aprilie 2015 aceasta a afirmat că indemnizaţia de parlamentar nu-i ajunge nici de coafor. „Prefer hainele şi pantofii de la producătorii locali. Am şi discount-uri foarte mari. Noroc cu soţul meu şi cu părinţii mei că mă susţin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor“, este declaraţia senatoarei. Aceasta e pe locul doi de Senat la PNL Suceava, conform adevarul.ro.Elena Udrea (independent)

simeon stalpnicul png

„Blonda de la Cotroceni” nu renunță la politică, în ciuda problemelor de imagine pe care le are. Elena Udrea (42 de ani) s-a înscris în cursă ca independent pentru un post în Camera Deputaților. Este, de departe, cea mai cunoscută femeie care candidează la scrutinul din 11 decembrie, dar și cea mai înstărită. Ea deţine două terenuri intravilane în Capitală, unul de 4.412 mp, altul de 5.001 mp. De asemenea, Udrea, mai deţine jumătate dintr-un teren intravilan de 596 mp tot în Capitală, şi un sfert dintr-un alt teren de 607 mp, aflat, de asemenea, în Bucureşti. Toate aceste terenuri i-au rămas Elenei Udrea în urma divorţului de Dorin Cocoş. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale are în posesie şi patru terenuri agricole în judeţul Călăraşi, cu o suprafaţă totală de 40 de hectare. Nu în ultimul rând, la capitolul proprietăţi imobiliare, Udrea deţine şi un sfert dintr-un imobil de 635 mp în Bucureşti. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net