Armin Van Buuren cântă la NEVERSEA

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cel mai aşteptat festival al verii, NEVERSEA, are loc în perioada 5-8 iulie, la Constanţa. Surpriza evenimentului o reprezintă Armin Van Buuren, care vine pentru prima dată pe litoralul românesc, însă fanii l-au putut vedea la fiecare ediţie a festivalului UNTOLD.

Pe scena principală vor mai urca Steve Aoki, Galantis, GTA, Jonas Blue, Kungs, Tujamo, Yellow Claw, The Script, John Newman, Scooter, Hardwell, Axwell&Ingrosso sau Steve Angello. În line-up-ul festivalului se regăsesc și câțiva dintre cei mai îndrăgiți artiști români: Subcarpați, Culese din Cartier, Deliric&Silent Strike, D.O.C, Grasu XXL, Macanache, Paraziții, Șatra B.E.N.Z, Cezar, Prâslea, Priku, Raresh, Sit, Charlie, Dan Andrei şi mulţi alţii. Preţul unui bilet pentru o zi porneşte de la 247,5 lei, iar un abonament general costă 493,9 lei.

Proiecţie de filme pe terasă

simeon stalpnicul png

Paramount Channel știe cât de grele sunt zilele de luni, când e vară și tu nu ești în vacanță. De aceea, te invită să îți îndulcești măcar serile cu vizionări de filme clasice în aer liber, pe terasa Deschis Gastrobar din Bucureşti. În perioada 2 iulie-20 august, în fiecare seară de luni, începând cu ora 21.00, vor fi proiectate gratuit lungmetraje celebre. Mâine puteţi vedea „Roman Holiday”, pe 9 iulie „The Truman Show”, pe 16 iulie „Breakfast at Tiffany’s”, pe 23 iulie „Chinatown”, iar pe 30 iulie „Love Story”. Urmează „Romeo and Juliet”, „Airplane” şi „Sabrina”.

Horaţiu Mălăele revine pe scenă alături de fiul său

simeon stalpnicul png

Cu umorul său tipic și infini-ta plăcere a im-provizației, actorul Horațiu Mălăele va face o nouă  demonstrație de virtuozitate, în spectacolul de comedie ”Ediție Specială”, ce va avea loc vineri, 6 iulie, de la ora 20.00, la Cinema PRO. Alături de fiul său, Bogdan Mălăele, acompaniați de Radu Captari, Horațiu Mălăele îi va delecta pe spectatorii prezenți cu texte veritabile culese din cele mai aplaudate spectacole, dar și cu abordările pline de amuzament ale subiectelor actuale, pigmentate cu dialoguri și monologuri ce stârnesc hohote de râs. Spectacolul va fi urmat de proiecția filmului „Funeralii Fericite“, o comedie în care maestrul ironiei și al hazului poate fi regăsit atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor.

image
image
image
image
image
image
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net