A aruncat blocul în aer ca să nu-i ia banca apartamentul?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sinucidere, tentativă de omor sau neglijenţă. Toate aceste variante sunt luate în calcul de anchetatori, atunci când vine vorba despre cauza care a dus la explozia unui bloc întreg din Călăraşi. Cea mai plauzibilă, spun procurorii, ar fi că bărbatul care locuia în apartamentul din care s-au scurs gazele ar fi vrut să se omoare.

Are 61 de ani, este pensionar şi îşi ducea viaţa de unul singur. Vecinii spun despre Victor Avădanei că era un om la locul lui şi că nu ducea greul zilei de mâine. Ba, dimpotrivă! Fost aviator, bărbatul încasa lunar 10.000 de lei, cea mai mare pensie din tot judeţul Călăraşi. Cu toate astea, se pare că avea probleme financiare.

Victor Avădanei a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Arşi, din Capitală

simeon stalpnicul png

Potrivit România tv, apartamentul în care locuia era pus gaj pentru un împrumut la bancă şi urma să fie executat silit, ceea l-ar fi adus pe Avădanei în pragul disperării. Astfel că într-un moment de furie, e posibil ca pensionarul să fi decis să distrugă casa decât să i-o ia banca. Variantă întârită şi de anchetatori, care au anunţat că acumulările de gaze au existat în apartamentul bătrânului, de la etajul 1, unde au găsit furtunul de la aragaz tăiat intenţionat şi aruncat în sufragerie.

Pentru a desluşi misterul, o echipă de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă Petroşani a făcut verificari, ieri, în blocul afectat de explozie. Cu ajutorul specialiştilor se va stabili exact punctul deflagraţiei. În timp ce Avădanei se află la Spitalul de Arşi, din Capitală, în comă, cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, 14 familii au rămas fără un acoperiş desupra capului, o femeie şi-a pierdut viaţa, iar alte cinci persoane au fost rănite. Premierul Victor Ponta a anunţat că Guvernul le va acorda ajutoare celor care au avut de suferit în urma exploziei.

Gina va fi înmormântată azi

Gina Popescu avea 44 de ani şi ajunsese acasă cu doar 45de minute înainte ca blocul să sară în aer. Fusese plecată împreună cu soţul la socri, iar în momentul în care s-a dus în dormitor ca să facă bagajele, pentru că urma să plece la munte, un perete a căzut peste ea. Era zidul care despărţea apartamentul ei de cel al lui Victor Avădanei. Femeia a murit pe loc, iar astăzi, la ora 13.00, va fi condusă pe ultimul drum la Cimitirul Central, din Călăraşi.

Ucisă de explozie la masa de Crăciun

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net