Aşa arată «celula» în care stă Prinţul Paul în arest la domiciliu!

Ultima actualizare:

    Prinţul Paul şi soţia sa,  Lia,  în livingul vilei de  pe Bulevardul DaciaFoto: printulpaulderomania.ro/ Click!
Prinţul Paul şi soţia sa, Lia, în livingul vilei de pe Bulevardul DaciaFoto: printulpaulderomania.ro/ Click!

Sunt acuzaţi că au furat sute de milioane de euro, dar, până la finalizarea proceselor în care sunt judecaţi, sunt arestaţi la domiciliu. Ultimul pe listă e Prinţul Paul, în cazul căruia, sâmbătă, s-a luat o astfel de decizie. Aşadar, Lambrino îşi va petrece următoarele 30 de zile într-o casă boierească din centrul Bucureştiului.

Puşcăriaşii de lux din România au ieşit din celulele arestului preventiv şi s-au dus direct în vilele lor de milioane de euro. Ei îşi aşteaptă sentinţa definitivă în palatele pe care le au fie în buricul târgului, fie la marginea Bucureştiului. Prinţul Paul este cel mai nou membru al unui club select de arestaţi la domiciliu şi nu o duce deloc rău.


    Foto: printulpaulderomania.ro/ Click!
Foto: printulpaulderomania.ro/ Click!

După 24 de ore de reţinere într-o celulă a Poliţiei, Paul a răsuflat uşurat, pentru că, sâmbătă (12 decembrie), judecătorii au decis ca, în următoarele 30 de zile, să fie arestat la domiciliu. Să nu credeţi că se va chinui într-un apartament de trei camere, undeva prin Rahova, pentru că prinţul, cum îi place lui să-şi spună, se va lăfăi într-o vilă somptuoasă, situată pe Bulevardul Dacia, adică într-o zonă selectă a Capitalei.

O casă boierească, cu parter, etajul întâi şi mansardă, mobilată elegant, cu piese din lemn masiv, canapele din piele fină şi scumpă. Pe pereţii “celulei” în care va fi închis 30 de zile prinţul sunt expuse tablouri valoroase, din tavan atârnă candelabre sofisticate, iar, pe ici-colo, sunt aşezate sculpturi din bronz, care să-i încânte prinţului privirea. Paul Lambrino este acuzat de DNA de cumpărare de influenţă, spălarea banilor şi complicitate la abuz în serviciu, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Ilfov, cu un prejudiciu de peste 135 de milioane de euro.

Vanghelie, arestat în „Paradisul Milionarilor”

Vanghelie (47 de ani) este arestat la domiciliu într-o vilă impunătoare, situată pe malul lacului Snagov, într-o zonă cunoscută drept „Paradisul milionarilor”. Locuința edilului suspendat are șase camere, patru băi și două terase. Marian Vanghelie a ieșit din arestul Poliției Capitalei pe data de 10 iulie 2015, iar de atunci s-a mutat în vilă cu iubita lui, Oana Mizil (40 de ani) și cu fetița lor, Maria.

Remus Truică, «închis» tot la Snagov

“Palatul” lui Remus Truică (45 de ani) se află pe un domeniu care se întinde pe 10 ha în Snagov. El are două terenuri de sport, unul de fotbal şi unul de tenis, un foişor pentru picnic şi o piscină de dimensiuni olimpice. Omul de afaceri este acuzat că a prejudiciat statul cu peste 135 de milioane €, în dosarul retrocedărilor ile­gale de terenuri. Fostul şef de cabinet al premierului Adrian Năstase are la Snagov unul dintre cele mai luxoase domenii private de lângă Bucureşti. Acolo îşi petrece timpul Truică. Palatul e situat chiar pe malul lacului Snagov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net