“Uite asta se desprinde”. Şi haţ, un muncitor rupe pervazul geamului, în timp ce alt coleg îi arăta cum se sparge tocul uşii. Asta era ieri atmosfera la vila primită de Traian Băsescu în str. Gogol nr. 2, în care fostul preşedinte ar fi trebuit să se mute.


Potrivit legii, pe 19 februarie a expirat perioada în care Traian Băsescu putea ocupa Vila Lac 1 unde a “trăit” după ce şi-a terminat mandatul de preşedinte al României. În locul său, trebuia să se mute Klaus Iohannis. Nici unul nu şi-a făcut apariţia pentru a vedea noile “domicilii”.

Dacă Băsescu nu ştim ce lasă în urmă, am descoperit ce preia. O casă care pare să cadă în orice moment şi unde fostul preşedinte, nu pare să se poată muta prea curând.

usa-rupta.jpg

Muncitorii lucrează de zor
Foto: Sever Gheorghe

 

Surse din cadrul RAAPS au declarat presei că potrivit estimărilor specialiştilor, pentru a arăta decent, locuinţa de 380 de mp şi cu un teren de 1.330 mp trebuie să suporte reparaţii şi amenajări în valoare de circa 250.000 de euro. Acestea ar include schimbarea instalaţiilor sanitare, repararea acoperişului, zugrăvitul şi mobilarea întregului imobil, igienizarea curţii.

Dar, judecând după ce se întâmpla ieri la faţa locului, Băsescu nu se va muta prea curând, singura şansă fiind ca fostul preşedinte să facă rabat mare la comfortul cu care s-a obişnuit la Cotroceni sau vila Lac 1.

traian_basescu_fost_presedinte.jpg

traian basescu fost presedinte
După 10 ani de președinție, Traian Băsescu trebuie să-și găsească altă reședință
Foto: arhivă Click!

Vila din Gogol a fost locuită timp de 25 de ani de Petre Roman şi familia sa. După ce fostul prim-ministru a divorţat şi s-a mutat, în locuinţă a rămas Mioara, fosta sa soţie, care a refuzat să plece. Pentru că era nemulţumită de chiria pe care trebuia să o plătească RAAPS, s-a judecat ani de zile cu regia. A pierdut şi, în urmă cu câteva săptămâni, a fost nevoită să plece, lăsând în urmă “pământ pârjolit”.

mihaileanu.jpg

Băsescu nu se poate muta în casa din str. Mihăileanu, unde deţine un apartament, deoarece SPP nu e de acord
Foto: Sever Gheorghe
 
 
Loading...