Aşa arăta ieri "cocioaba" în care trebuia să se mute Băse

Ultima actualizare:

    În curtea clădirii din str. Gogol în care trebuia să se mute Traian Băsescu, erau ieri  doar mașinile muncitorilor care reparau imobilulFoto: Sever Gheorghe
În curtea clădirii din str. Gogol în care trebuia să se mute Traian Băsescu, erau ieri doar mașinile muncitorilor care reparau imobilulFoto: Sever Gheorghe

“Uite asta se desprinde”. Şi haţ, un muncitor rupe pervazul geamului, în timp ce alt coleg îi arăta cum se sparge tocul uşii. Asta era ieri atmosfera la vila primită de Traian Băsescu în str. Gogol nr. 2, în care fostul preşedinte ar fi trebuit să se mute.

Potrivit legii, pe 19 februarie a expirat perioada în care Traian Băsescu putea ocupa Vila Lac 1 unde a “trăit” după ce şi-a terminat mandatul de preşedinte al României. În locul său, trebuia să se mute Klaus Iohannis. Nici unul nu şi-a făcut apariţia pentru a vedea noile “domicilii”.

Dacă Băsescu nu ştim ce lasă în urmă, am descoperit ce preia. O casă care pare să cadă în orice moment şi unde fostul preşedinte, nu pare să se poată muta prea curând.

Băsescu nu se poate  muta în casa din str. Mihăileanu, unde deţine un apartament, deoarece SPP nu e de acord
Băsescu nu se poate muta în casa din str. Mihăileanu, unde deţine un apartament, deoarece SPP nu e de acord

Surse din cadrul RAAPS au declarat presei că potrivit estimărilor specialiştilor, pentru a arăta decent, locuinţa de 380 de mp şi cu un teren de 1.330 mp trebuie să suporte reparaţii şi amenajări în valoare de circa 250.000 de euro. Acestea ar include schimbarea instalaţiilor sanitare, repararea acoperişului, zugrăvitul şi mobilarea întregului imobil, igienizarea curţii.

Dar, judecând după ce se întâmpla ieri la faţa locului, Băsescu nu se va muta prea curând, singura şansă fiind ca fostul preşedinte să facă rabat mare la comfortul cu care s-a obişnuit la Cotroceni sau vila Lac 1.

Muncitorii lucrează de zor
Muncitorii lucrează de zor

Vila din Gogol a fost locuită timp de 25 de ani de Petre Roman şi familia sa. După ce fostul prim-ministru a divorţat şi s-a mutat, în locuinţă a rămas Mioara, fosta sa soţie, care a refuzat să plece. Pentru că era nemulţumită de chiria pe care trebuia să o plătească RAAPS, s-a judecat ani de zile cu regia. A pierdut şi, în urmă cu câteva săptămâni, a fost nevoită să plece, lăsând în urmă “pământ pârjolit”.

După 10 ani de președinție, Traian Băsescu trebuie să-și găsească altă reședință
După 10 ani de președinție, Traian Băsescu trebuie să-și găsească altă reședință

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net