Aşa arăta Traian Băsescu pe vremea când era rapidist

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ştie toată ţara că preşedintele Băsescu este stelist. A spus-o nu o dată, a dovedit-o de alte multe ori, mai ales pe vremea tandreţurilor nocturne cu inculpatul Gigi Becali, la Golden Blitz. Puţini ştiu însă că, pe vremea când era ministrul transporturilor, actualul preşedinte ţinea cu Rapid.

Pasionat permanent de fotbal pe vremea când a fost ministrul transporturilor, nu a stat de-o parte. Nu, Traian s-a implicat în multe lucruri pozitive şi benefice giuleştenilor. S-a zbătut în parlament ca bugetul pentru sport al Ministerului Transporturilor să fie cam tot atât cât aveau Apărarea pentru Steaua şi Internele pentru Dinamo.

George Stanca

Apoi, de cum a venit la minister prima oară, a schimbat conducerea aducându-l preşedinte pe Mircea Pascu şi antrenori pe Riciu Rădulescu şi Marcel Puşcaş, subsemnatul fiind consilier de imagine. Adesea, ulterior, deci sub Copos, dl ministru aloca pentru transportul echipei avionul-şcoală al ministerului. Pe care o dată, la Sibiu, l-a condus o tură şi l-a pus jos în condiţii corecte, dovedind că nu numai la vapoare se pricepe...

simeon stalpnicul png

În fine, domnul ministru era mereu prezent pe stadion, la sectorul VIP. Până în momentul în care a apărut premierul Văcăroiu. "Nea Nicu", rapidist adevărat şi nu de conjunctură, fost la piticii lui Ion Costea, era cultivat de interesele mai degrabă economice ale lui Copos. Când s-a închis potcoava şi s-a făcut "Peluza Văcăroiu", demn şi rănit, Traian s-a mutat la tribuna a 2-a, în galerie.

Întâmplarea face ca ultima oară la VIP să stea lângă mine. Era momentul tardiv când a lansat celebrul slogan "Vin la Primărie!". Şi a venit. De atunci nu-mi amintesc să mai fi călcat pe Giuleşti. Oricum, mie nu mi-a mai răspuns niciodată la nici un telefon... Dar asta e problema mea, eu oricum nu uit ce a făcut pentru Rapid.

Atunci... Căci, acum, la greu, când Rapidul a ajuns unde a ajuns, nici un semn de la fostul nostru ministru. Măcar acolo, un semn de tandreţe tardiv-nostalgică. În schimb, la aniversarea a 90 de ani a clubului, premierul Ponta, care mai vine pe la baschet pe Giuleşti, şi-a declarat simpatia pentru Rapid. Deşi ataşamentul său este, pare-se, tot spre Ghencea. Dar, vicepremierul Dragnea a declarat cu acest prilej, plus la vizita în "Clubul Aristocraţilor Rapid", că este rapidist de la 5 ani. Cu atât mai mult cu cât tatăl lui a fost chiar poliţist... Să fie primiţi cu toţii!

Traian Băsescu şi-a scos nepoţica la plimbare

Traian Băsescu îşi creştinează nepoţica la anul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net