Aşa nu ai mai văzut-o pe Udrea din tinereţe!

Ultima actualizare:

    Fostul ministru a apărut ieri la DNA cu părul ondulat, cum îl avea la 18 ani
Fostul ministru a apărut ieri la DNA cu părul ondulat, cum îl avea la 18 ani

Elena Udrea (41 de ani) a făcut senzaţie ieri, când a fost adusă din arest la DNA, unde a fost confruntată cu denunţătorii ei. A fost elegantă, ca de obicei, însă coafura îi era complet schimbată. Părul drept cu care ne obişnuise s-a transformat în bucle.

Însoţită de poliţişti, blonda a coborât din duba care a adus-o la DNA în jurul orei 10.00. Avea cătuşe la mâini şi, cu toate acestea, ţinea bine câteva hârtii, pe care, împreună cu avocatul, a notat întrebările pentru denunţătorii ei în dosarul „Gala Bute”, respectiv Ştefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Ana Maria Topoliceanu şi Adrian Gărdean.

În 1991, Udrea a participat la un concurs de Miss, în Buzău
În 1991, Udrea a participat la un concurs de Miss, în Buzău

S-a uitat zâmbitoare către camerele de luat vederi ale jurnaliştilor, apoi a intrat în sediul DNA. Imaginile de ieri cu Elena Udrea i-au uimit pe toţi, întrucât blonda s-a prezentat cu o nouă frizură: în loc de părul drept, ea avea părul înfoiat şi puţin ondulat. Mulţi s-au grăbit să spună că Udrea s-a coafat în celula din arestul Poliţiei Capitalei, înainte de a fi adusă la DNA. Surse din anturajul ei ne-au spus, însă, că nici nu poate fi vorba de aşa ceva. „Elena Udrea obişnuia să-şi îndrepte părul cu placa, pentru că părul ei natural este puţin ondulat, aşa cum l-aţi văzut azi (n.r. ieri). Nu s-a aranjat, tocmai de aceea a apărut cu această coafură”, ne-a declarat sursa respectivă. Fapt confirmat, de altfel, şi de celebra fotografie apărută în presa buzoiană, în 1991, când Elena Udrea avea 18 ani şi tocmai participase la un concurs de Miss.

Elena Udrea este în arest din 25 februarie, în dosarul „Gala Bute”, în care este acuzată de luare  e mită şi abuz în serviciu
Elena Udrea este în arest din 25 februarie, în dosarul „Gala Bute”, în care este acuzată de luare e mită şi abuz în serviciu

Şi în acea poză, părul ei era la fel de ondulat. Aceeaşi sursă ne-a mai spus că Udrea chiar a vrut să apeleze la un tratament cu botox pentru a-şi îndrepta părul, rezultatul acestuia menţinându-se timp de şase luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net