Aşa treci mai uşor la ora de vară!

Ultima actualizare:

Culcă-te mai devreme. Până te obişnuieşti cu noua oră, este bine să te duci la culcare cu 30 de minute mai devreme.

Duminică, dormi la prânz. În această duminică, ar fi bine să dormi măcar o oră, la prânz. Organismul se va odihni, iar trezirea de luni dimineaţă va fi mai uşoară.

Fă multă mişcare. Ideal ar fi ca, dimineaţa, să faci 20 de minute de exerciţii fizice. Dacă nu reuşeşti, încearcă să mergi cât mai mult pe jos. Coboară din autobuz cu o staţie înainte de a ajunge la serviciu şi fă o plimbare până la locul de muncă.

Renunţă pentru câteva zile la cafeaua de după-amiază. Dacă obişnuieşti să serveşti o cafea, un ceai negru sau un ceai verde după-masa, renunţă la acest obicei în primele zile după schimbarea orei. Ai putea să le înlocuieşti cu un fresh sau un ceai de fructe.

Mănâncă puţin, înainte de ora 19.00. O cină prea copioasă şi la ore târzii nu te va lăsa să dormi bine, ceea ce înseamnă că a doua zi te vei trezi obosit. Prin urmare, un grătar însoţit de o salată, consumate înainte de ora 19.00, sunt ideale pentru cină. Dacă ţi se face foame până la culcare, poţi să mănânci 1 - 2 mere.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net