Ascundeau ţigările în podeaua maşinii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Inventivitatea omului este fără margini. O dovedeşte isprava a doi traficanţi care au reuşit ascundă în autoturismul lor 1.000 de pachete de ţigări.

Autoturismul modificat, un Audi 80, a fost oprit, miercuri, de poliţiştii de frontieră din Maramureş, pentru control, pe DN 19. Vehiculul în care se aflau Jozsef F. în vârstă de 57 ani, cetăţean maghiar şi Irma C. de 44 ani, un cetăţean român, din localitatea Piatra, era „blindat" cu ţigări.

În spatele buteliei de gaz era un depozitul de ţigări

simeon stalpnicul png

Autoturismul fusese modificat prin amplasarea unui locaş special amenajat în locul rezervorului. Poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse în maşină 1.000 pachete ţigări, marca Viceroy, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 8.600 lei.

simeon stalpnicul png

Marfa de contrabandă care urma să fie comercializată pe raza localităţii Negreşti Oaş, a fost confiscată, iar cei doi s-au ales cu dosar penal. Lucrătorii frontierişti le-au întocmit celor două persoane dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Cei doi au băgat în Audi 1.000 de pachete de ţigări de contrabandă

simeon stalpnicul png

Autoturismul  în cauză a fost indisponibilizat la sediul IJPF Maramureş iar întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată.

Poliţiştii au scos ţigări după ce au demontat bancheta din spate a maşinii

simeon stalpnicul png

Poliţişti trimişi în judecată pentru contrabandă

Poliţiştii Raul Puf şi Gelu Surugiu, de la Secţiei de Poliţie nr. 1, din cartierul arădean Aurel Vlaicu, au fost trimişi în judecată de procurorii arădeni.

simeon stalpnicul png

Cei doi cercetaţi în stare de libertate , fiind acuzaţi că făceau parte dintr-o reţea care se ocupa cu contrabanda de ţigări.

Pe lângă cei doi agenţi trimişi deja în judecată şi acuzaţi şi de abuz în serviciu, contrabandă, asociere în grup infracţional organizat, deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării, spălare de bani şi evaziune fiscală, alţi patru poliţişti sunt luaţi în vizorul anchetatorilor pentru aceleaşi infracţiuni.

Cei doi agenţi arădeni fac parte dintr-un grup de 20 de persoane care au produs un prejudiciu de peste cinci miliarde de lei vechi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net