Ascute creioanele! Ţi-am pregătit o revistă de jocuri!

Ultima actualizare:

    Foto: 123rf
Foto: 123rf

Prietenul tău cel mai bun, Click!, îţi face o supriză pe cinste! Pentru că ştim că-ţi plac weekendurile în familie, cu linişte, relaxare dar şi cu distracţie, ţi-am pregătit cea mai tare revistă de jocuri.

Ascute creioanele, caută-ţi pixul preferat şi întinde o păturică moale în fotoliu! Noi te ajutăm să te relaxezi cu un supliment special. De duminică, 8 februarie, ediţia de duminică a ziarului nostru va fi însoţită, în fiecare săptămână, de suplimentul Click! Jocuri.

Ţi-am pregătit 16 pagini cu cele mai intersante careuri de rebus şi cu integrame pe cele mai diverse teme. Evident, nu vor lipsi jocurile de Sudoku, pentru toate nivelurile de dificultate. Şi după ce ai dovedit că eşti un expert al cuvintelor încrucişate, de ce să nu „guşti” şi cele mai noi şi mai reuşite glume sau să afli curiozităţi din toată lumea? Pe scurt, 16 pagini pentru toate gusturile!Tot ce trebuie să faci este să mergi, duminică dimineaţă, la chioşc şi să ceri ziarul Click! de Duminică! 

Nu vei regreta! Îţi vei putea umple o zi mohorâtă şi rece de februarie stând la căldură şi găsind soluţii la cele mai interesante jocuri din revista ta preferată! În plus, în cele 24 de pagini ale celui mai vândut şi mai îndrăgit ziar de duminică din România vei găsi de două ori mai multe ştiri de sănătate, cele mai bune tratamente naturiste, dar şi reţete şi trucuri de la vedete!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net