Asistentă medicală ucisă de gripa porcină

Ultima actualizare:

    † Liliana Munteanu (47 de ani) a luptat cu boala timp de două săptămâni
† Liliana Munteanu (47 de ani) a luptat cu boala timp de două săptămâni

Panică la Galați! O asistentă medicală de la Spitalul „Anton Cincu” din Tecuci a murit din cauza virusului AH1N1, cunoscut ca și gripă porcină. Liliana Munteanu (47 de ani) a manisfestat primele simptome de boală în data de 8 februarie.

A sperat, timp de o săptămână, că ceea ce părea o viroză, manifestată prin febră și tuse, se va vindeca, însă odată cu trecerea zilelor, starea sa de sănătate a femeii s-a înrăutăţit. La 17 februarie, femeia s-a internat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi şi, pentru că avea simptome de gripă, i s-au prelevat probe. „A fost diagnosticată cu gripa AH1N1. Bolnava era cunoscută cu antecedente, ea având bronşită tabagică acută şi hipertensiune arterială morbidă. Nu era vaccinată antigripal”, a explicat Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi. 

După o săptămână petrecută la Reanimare, organismul afectat al femeii a cedat, iar femeia s-a stins. Liliana Munteanu era căsătorită şi avea o fiică, studentă la Stomatologie. Toate persoanele care au intrat în contact cu ea sunt monitorizate de către medicii lor de familie. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net