Asistente medicale bătute în salon

Ultima actualizare:

    Salonul în care câţiva romi s-au comportat  ca pe maidanFoto: adevarul.ro
Salonul în care câţiva romi s-au comportat ca pe maidanFoto: adevarul.ro

Medicii, asistentele medicale şi infirmierele de la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva“ din Iaşi se confruntă cu un val de agresiuni.

Asistentele medicale şi infirmierele au fost înjurate, păruite şi chiar bătute de mai mulţi romi veniţi în vizită la copiii lor diagnosticaţi cu hepatită A, scrie adevarul.ro. Ultimul incident a avut loc la sfârşitul anului, când o asistentă medicală şi o infirmieră au fost lovite de o femeie de etnie romă, care venise la o rudă spitalizată. Femeia a fost deranjată că o asistentă medicală i-a recomandat să nu mai arunce gunoi în salon şi să nu mai scuipe în locul în care sunt internaţi pacienţii.

Revoltată, ea a lovit-o cu pumnul în ochi pe asistenta medicală. Speriată, asistenta a început să ţipe, o colegă infirmieră i-a sărit în ajutor, iar agresoarea a sărit la bătaie şi la cea de-a doua salariată a spitalului. “Asistenta medicală avea un traumatism la ochi, zona respectivă umflată şi ochiul roşu. Infirmiera a fost trasă de păr”, spune doctorul Mihnea Hurmuzache, director medical al Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net