Ăsta-i cel mai modern cămin studenţesc

Ultima actualizare:

    Fotografii: Dorin Constanda
Fotografii: Dorin Constanda

Televiziune prin cablu, plasmă, Internet, frigider. Nu vorbim despre o cameră de hotel, ci de o garsonieră de lux în cel mai modern cămin studenţesc al Universităţii “Titu Maiorescu”, din Capitală. Aici, ai toate condiţiile să trăieşti ca un “nabab” şi tot ce-ţi mai rămâne de făcut e să te pui cu burta pe carte.

Astea da condiţii propice studiului! Cel mai nou cămin studenţesc al Universităţii Titu Maiorescu, din Bucureşti, şi-a deschis porţile pentru înscrieri. Şi nu oricum, ci cu dotări de lux. Aici nu trebuie să-ţi cari frigiderul de la mama şi nici să-ţi speli rufele la lighean, pentru că ai tot ce-ţi trebuie la îndemână.

Restaurantul are o capacitate de 240 de locuri
Restaurantul are o capacitate de 240 de locuri

Din toamnă, universitatea privată îşi aşteaptă studenţii cu un nou cămin, care are o capacitate de  370 de locuri de cazare repartizate în garsoniere şi apartamente. Fiecare cameră dispune de televizor LCD, cablu tv, wireless, apă caldă, apă rece, termoficare. Atât garsonierele, cât şi apartamentele au baie şi bucătărie proprii.

Bucătăria e dotată cu frigider, hotă şi plită electrică. Dacă nu vrei să găteşti, te poţi ospăta cu bunătăţi la restaurantul universităţii. Aici, meniul zilei, cu felul unu, felul doi, desert şi o băutură răcoritoare, costă 13 lei. În campus, studenţii au la dispoziţie şi o cafenea, dar şi un magazin de birotică.

La subsolul clădirii găsim o spălătorie ecologică
La subsolul clădirii găsim o spălătorie ecologică

Nici rufele murdare nu vor mai reprezenta o problemă, pentru că instituţia deţine la subsol o spălătorie ecologică, dar şi o sală pentru cei dornici să facă sport. “Căminul e dotat cu sistem de supraveghere şi antiefracţie. Pe fiecare hol sunt montate camere video, iar la intrarea în clădire serviciul de pază e asigurat non-stop. Mai mult, norocoşii care au maşină au şi locuri de parcare”, ne-a declarat prof. univ. dr. Valentin Pau, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie.

Cafeneaua e una dintre locurile preferate de studenţi
Cafeneaua e una dintre locurile preferate de studenţi

Preţurile pentru cazare sunt între 125 şi 175 de euro/persoană, iar toate utilităţile şi serviciile sunt incluse în preţ. O cameră din apartament dispune de două paturi, iar garsonierele pot avea unu, două sau trei paturi. Prioritate au studenţii universităţii, dar se pot înscrie în limita locurilor libere şi alţi absolvenţi de liceu. Ocuparea unui loc în cămin se va face în baza unei cereri, însoţită de o adeverinţă eliberată de secretariatul facultăţii de unde provine studentul şi o copie a buletinului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net