Doamne, ce bine-i la mare! Oamenii sunt în vacanţă şi sunt relaxaţi, dar parcă se simt şi mai liberi. Astfel se face că miresele n-au nici o problemă să intre în apa mării cu tot cu rochie sau fetele coboară din tren direct în bikini cu gândul doar la plajă. Fotoreporterii Click! au surprins câteva imagini inedite.


E suficient să strălucească soarele, să adie briza, să se audă valurile mării şi să simţi nisipul fierbinte sub tălpi ca să prinzi aripi şi să uiţi de restul lumii. E senzaţia pe care o simt aproape toţi turiştii care ajung pe litoral.

Fotoreporterii Click! au dat o raită prin nordul staţiunii Mamaia pentru a lua pulsul. Lumea se distrează, se relaxează şi, uneori, chiar se căsătoreşte. La sfârşitul săptămânii trecute, doi proaspeţi însurăţei au vrut neapărat să ajungă pe plajă pentru deja celebra sesiune de fotografii „Trash the Dress” (n.r. murdăreşte rochia – un obicei care datează din anul 2001 şi care presupune ca mirii, îmbrăcaţi în hainele de nuntă, să facă fotografii într-un cadru inedit, murdărindu-şi în acelaşi timp ţinutele).

l24_2-25col.jpg

Cei doi miri au intrat în apa mării pentru a face fotografii
Foto: Mihai Ionescu

 

Primele fotografii de acest gen au fost realizate pe o plajă din Statele Unite ale Americii. Astfel că şi mirii noştri de la Mamaia au vrut să-şi ude hainele în apa sărată a mării. Cei doi s-au descălţat, el şi-a suflecat pantalonii, după care au intrat în apă, ţinându-se de mână şi lăsându-i pe turiştii aflaţi pe plajă cu gura căscată.
Într-un alt colţ de staţiune, un alt instantaneu a tăiat răsuflarea privitorilor. Nerăbdătoare, probabil, să ajungă pe plajă, o tânără a coborât din tren într-o ţinută mai sumară. Mai precis, în costum de baie, etalându-şi corpul sexi şi pletele blonde. Şi-a luat frumuşel bagajul şi a plecat direct spre mare, unde, probabil era aşteptată de prieteni.

Coadă la mici și la cârnați

După bălăceală și plajă, foamea-i mare. Așa că, pe la orele prânzului, turiștii din nordul stațiunii Mamaia se îndreaptă către terase.
Cea mai mare aglomerație, însă, nu e la res­taurante, ci la un hipermarket care, în exterior, are o zonă de grill.

l34_3-25col.jpg

Cererea de mici și alte preparate la grătar este foarte mare

Aici, în fiecare zi, se formează cozi imense, iar turiștii se înghesuie la mici, cârnați și pui la rotisor, prețurile fiind foarte convenabile, în comparație cu cele de la terase. Aşa se face că restaurantele de fiţe sunt mai mult goale!
 
 
Loading...