ATENȚIE! Acest bărbat acuzat de furt a evadat din arestul Cluj

Ultima actualizare:

    Evadatul are 45 de ani și este din județul Covasna
Evadatul are 45 de ani și este din județul Covasna

Un individ, acuzat de furturi din locuinţă, care a evadat, duminică după-amiază, din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, este din judeţul Covasna şi are 45 de ani. Poliţia a făcut publice semnalmentele bărbatului şi a instituit filtre pentru prinderea acestuia.

Potrivit  semnalmentelor date publicităţii de IPJ Cluj, bărbatul evadat are 1,75 metri înălţime, părul negru şi ochii căprui, iar la data evadării purta un tricou de culoare închisă şi blugi, scrie News.ro.

Până la ora actuală, nu se cunosc împrejurările în care a reuşit bărbatul să fugă din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Pentru prinderea evadatului, Poliţia a organizat filtre la ieşirile din Cluj-Napoca şi verifică autobuzele şi maşinile de transport marfă. Totodată, poliţiştii clujeni acţionează în sistem integrat cu colegii lor din celelalte judeţe pentru depistarea acestuia.

În paralel, pe plan intern a fost declanşată o anchetă pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care bărbatul a părăsit Centrul de reţinere şi arestare preventivă.

Poliţiştii roagă cetăţenii care pot da informaţii despre bărbatul evadat să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net