Atenție! Belgia este paralizată de greve!

Ultima actualizare:

    Sindicaliștii belgieni sunt în grevă generală
Sindicaliștii belgieni sunt în grevă generală

Sindicaliștii belgieni continuă seria de proteste începută în 26 mai. Dacă vreți să călătoriți în această țară sau să o tranzitați ar fi bine să vă infomrați din timp sau să amânați deplasarea.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei că sindicatele feroviarilor CGSP și CSC au anunțat continuarea grevei lucrătorilor de la căile ferate (declanşată la data de 26 mai 2016).

Din acest motiv, circulaţia rutieră în zona marilor oraşe se desfăşoară cu mare dificultate.

Totodată, reprezentanţii valoni ai sindicatului CGSP au chemat la grevă, începând de marți, 31 mai 2016, toate serviciile publice, administrație, transporturi, educaţie, poliție, inclusiv organizaţiile flamande şi pe cele din Bruxelles.

Cetăţenii români care intenţionează să călătorească cu trenul în Regatul Belgiei se pot informa accesând pagina oficială Internet a SNCB - www.belgianrail.be/fr/actualite/greves-ete.aspx, paginile de Twitter şi Facebook ale SNCB, precum şi a anunţurilor din gări / staţiile feroviare.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net