Atenție! Este grevă spontană la CFR!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă vreți să călătoriți cu trenul aflați că trenurile sunt trase pe Linie moartă. Angajații de la CFR din șapte regionale au declanșat grevă spontană, nemulțumiți de salarii.

Ora 12.30. Unii dintre angajaţii CFR care au intrat în grevă, miercuri dimineaţă, la ora 7.00, au încetat protestul, anunţă reprezentanţii CFR, care menţionează că la această oră mai sunt afectate 113 trenuri. Și-au reluat activitatea angajaţii CFR din regionalele Craiova, Cluj şi Iaşi. 

Pe raza regionalei Bucureşti mai sunt afectate 13 trenuri, la Braşov - 39, la Timişoara - 23, iar la Galaţi 38.

Ora 11.15. Sunt oprite 158 de trenuri, din șapte regionale: Bucureștti, Craiova, Iași, Galați, Brașov, Cluj, Timișoara.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că o parte dintre angajaţii feroviari au declanşat un protest spontan în această dimineaţă, de la ora 07.00, acţiune care afectează graficul de circulaţie al trenurilor.

Călătorii sunt rugaţi ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile care se înregistrează în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521, scrie Bună Ziua Brașov. Ceferiștii sunt nemulțumiți de salarii.

Acest protest are loc în contextul în care administraţia şi federaţiile sindicatele reprezentative se află deja în negocieri pentru semnatare noului Contractul Colectiv de Muncă 2017-2018. Conducerea CFR SA a anunţat că în bugetul companiei pentru anul 2017 este inclusă o creşterea a fondului de salarii cu 22,5%,

Astăzi (22 martie) este programată o nouă rundă de negocieri începând cu ora 15.00.

Compania informează că acestă formă de protest încalcă procedurile legale, aduce grave prejudicii companiei, prin înregistrarea de pierderi financiare, şi afectează transportul pasagerilor care şi-au procurat deja biletele pentru efectuarea călătoriei, arată CFR, într-un comunicat.

Ora 9.30.Sunt oprite în stații următoarele trenuri: 4 București, 36 Cluj, 40 Brașov, 20 Iași, 22 Galați, 3 Craiova, 20 Timișoara 

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net