Atenţie la hoţii de pe Litoral! Fură din maşini în 30 de secunde

Ultima actualizare:
turisti jpeg

Poliţiştii de pe Litoral spun că cele mai multe furturi, în sezonul estival, au loc din maşini, urmate de camere de hotel şi plaje, transmite Mediafax.

În general, hoţii caută telefoane mobile, aparatură electronică şi bani. “Hoţii sparg o maşină chiar şi dacă văd o pungă goală, iar totul durează maximum 30 de secunde”, a declarat subcomisarul de poliţie Carmen Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa. Pe locul doi la spargeri sunt camerele de hotel de la parter şi etajul I, unde turiştii lasă geamurile sau balcoanele deschise. În acest caz, o spargere nu durează mai mult de un minut.

Pe locul trei sunt furturile obiectelor de pe plajă. “Îi sfătuim pe turişti să nu mai lase bunuri de valoare în maşini, în camere sau pe plajă şi să încuie uşile şi geamurile camerelor atunci când pleacă. Dacă intră în apă, să lase telefonul mobil operatorului de plajă, nu în grija vecinilor, iar când pleacă din camere să lase aparatura electronică sau banii în cutia de valori a hotelului”, a spus Şerbănescu.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net