Atenție! În parcarea asta riști să fii tâlhărit

Ultima actualizare:

    Parcarea de la Sinești este folosită de mulți conducători auto Fotografii: Dorin Constanda
Parcarea de la Sinești este folosită de mulți conducători auto Fotografii: Dorin Constanda

Am ajuns ca-n vestul sălbatic! O gașcă de tâlhari atacă șoferii opriți pe E 85, drumul dintre București și Buzău. Îi bat și le fură tot ce au. Un tânăr a trecut parte marți seară printr-o astfel de întâmplare.

Un șofer care se întorcea acasă din minivacanța de 1 Mai a fost ținta unei bande de hoți, care acționează pe Drumul European E 85.

Mihai Răzvan Moraru (37 de ani) venea de la părinți, din Buzău, împreună cu soția și cei doi copii.

Era ora 21.30 când a oprit la popasul din Sinești, aflat la 30 km de Capitală, ca să se mai dezmorțească. În momentul în care a rămas singur în parcare a fost atacat.

”Am urcat în mașină când am văzut că cea din fața mea, oprită și ea în parcare, a plecat. Nu am avut un sentiment ok, o bănuială mi-a zis să plec. Fix în acel moment am văzut oameni ieșind din pădurea de pe marginea drumului, venind spre mașină în viteza. Eram deja înăuntru și am văzut cum un tânăr era ghemuit în spatele mașinii. Am blocat ușile, am plecat în viteză și am sunat la 112. Mi s-a făcut legătura la un polițist, care mi-a spus că sigur am roata înțepată și o mașină mă urmărește. În timp ce vorbeam cu el la telefon, mi-a apărut în bord mesajul de pană pe spate, dreapta. I-am dat datele mașinii și locația și mi-a spus că vin după mine. Am reușit să ajung la benzinăria Mol din Voluntari și să umflu roata. Polițiștii mi-au spus că am avut noroc, pentru că alții, în zilele trecute, au fost bătuți, jefuiți”, a povestit bărbatul pe pagina sa de Facebook.


    ”N-am să mai opresc niciodată aici”, ne-a spus Alexandra pe care am găsit-o la popas
”N-am să mai opresc niciodată aici”, ne-a spus Alexandra pe care am găsit-o la popas

Ieri a fost filtru în zonă. Un echipaj de la secție a stat toată ziua în parcare și i-a oprit pe șoferii suspecți.


    Polițișii au făcut făcut ieri filtre în zonă
Polițișii au făcut făcut ieri filtre în zonă

”Este al treilea caz semnalat de la începutul anului, unul a avut loc în ianuarie și altul în februarie. Avem un cerc de suspecți și bănuim că sunt localnici”, a declarat Andreea Loghin, purtător de cuvânt la IPJ Ialomița.

Totodată, pe raza județului au fost înregistrate 61 de furturi din mașină, din cauza faptului că șoferii au plecat de lângă mașini fără să le închidă.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net