Atenţie pe şosele! Sâmbătă a fost ziua accidentelor

Ultima actualizare:

    La Vâlcea, în accident  a fost implicat un TIR  plin cu lemne
La Vâlcea, în accident a fost implicat un TIR plin cu lemne

Odată cu ninsorile, s-au înmulţit şi accidentele rutiere. O persoană a murit şi o alta a fost rănită grav sâmbătă în localitatea Buneşti din judeţul Vâlcea, după ce un TIR încărcat cu lemne s-a ciocnit de un autoturism. Pompieri militari, echipaje SMURD şi de descarcerare au intervenit pentru salvarea victimelor.

Un alt TIR s-a ciocnit de o maşină ieri pe şoseaua ce leagă Timişoara de Vama Moraviţa. Şoferul din autoturism, un bărbat de 33 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat în TIR-ul ce venea din sens opus. Şoferul vinovat şi pasagerul său au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Un alt accident cu 4 victime s-a petrecut tot ieri pe raza localităţii argeşene Merişani. A fost provocat de un şofer de 87 de ani, care a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o maşină ce se deplasa regulamentar din sens opus. Apoi, o a treia maşină nu a mai putut evita carambolul. Octogenarul şi soţia sa de 73 de ani au rămas încarceraţi. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net