Atenție! Se întorc ploile și se va face frig. Prognoza pe două săptămâni

Ultima actualizare:

    Nu uitați umbrelele acasă! Se întorc ploile și va fi frig pentru această perioadă
Nu uitați umbrelele acasă! Se întorc ploile și va fi frig pentru această perioadă

Trecem de la caniculă, la furtuni și temperaturi mai scăzute cu zece grade față de săptămâna trecută. Uite cum va fi vremea în următoarele două săptămâni!

Au fost doar 19 grade, ieri, la prânz la Cluj și 26 de grade la București. Meteorologii ANM au realizat o prognoză pe următoarele două săptămâni.

Astfel, în vestul și centrul țării, săptămâna aceasta vor fi temperaturi scăzute, cel mult 23- 24 de grade, și ploi în averse în zilele de 27 – 29 iunie. Abia din 1 iulie, de la o zi la alta, valorile vor crește, până la 30 de grade în 8 iulie. În centrul țării, sunt prognozate ploi de scurtă durată și între 1 și 8 iulie.

Vremea se va menține răcoroasă și în nord, unde vor fi între 21 și 25 de grade la prânz. Valorile vor crește treptat după 4 iulie. Ploi mai însemnate cantitativ vor fi între 27 și 29 iunie. În Moldova, vor fi cel mult 25 de grade în această săptămână, iar în perioada 27 – 30 iunie sunt condiții de ploi importante cantitativ.

În sud, miercuri vor fi cel mult 22 – 23 de grade și se va  încălzi încet, din 1 iulie. Vor fi condiții de ploi însemnate între 26 și 30 iunie, iar săptămâna următoare sunt prognozate averse slabe.

Vremea la mare și la munte

Și pe Litoral, temperaturile rămân modeste în această săptămână: 24 -26 de grade. De marți, până sâmbătă, vor fi condiții de ploi însemnate. Din 2 iulie, în aer, sunt prognozate 26 – 28 de grade.

La munte, zilele acestea vor fi 14 -16 grade și abia după 1 iulie se va încălzi ușor. De miercuri, până duminică, sunt condiții de ploi pe arii extinse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net