Atenție, turiști! Risc mare de avalanşă în Munţii Bucegi, Baiului şi Ciucaş

Ultima actualizare:

    Potrivit Salvamont Prahova, este risc mare de avalanşa, de gradul 4
Potrivit Salvamont Prahova, este risc mare de avalanşa, de gradul 4

Vești proaste pentru turiștii amatori de senzații tari! Salvamontiştii din Prahova au atras atenţia că este risca mare de avalanşa, de gradul 4, în Munţii Bucegi, Baiului şi Ciucaş, la altitudini de peste 1.800 de metri. În perioada următoare, în zona de munte sunt prognozate ninsori abundente.

Potrivit Salvamont Prahova, este risc mare de avalanşa, de gradul 4, în Munţii Bucegi, Baiului şi Ciucaş, la altitudini de peste 1.800 de metri."Oricât de pregătiţi aţi fi sau de ce echipamente performante dispuneţi, vă rugăm să nu abordaţi traseele turistice închise în sezonul de iarnă sau văile de abrupt. Lista traseelor turistice din judeţul Prahova care sunt închise o puteţi găsi pe www.salvamontprahova.ro", arată Salvamont Prahova, pe Facebook. Meteorologii au anunţat, pentru următoarele zile, ninsori abundente în zona montană.

"Nu vă riscaţi în mod inutil viaţa! Pentru turiştii care doresc să efectueze drumeţii în această perioadă, vă recomandăm câteva trasee ce pot fi parcurse în siguranţă: Sinaia - Poiana Stanii, Buşteni - Cascada Urlatoarea, Azuga - Cabana Susai, Cheia - Muntele Roşu", atenţionează Salvamont Prahova.

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net