Atenție, vine gerul! Vom avea și -20 de grade

Ultima actualizare:

    Când este frig te îmbraci grosFOTO: Click!
Când este frig te îmbraci grosFOTO: Click!

Ne lovește un val de aer polar, venit din nordul Rusiei. Va fi ger de crapă pietrele. În această noapte, în centrul țării, temperaturile scad până la minus 20 de grade, posibil chiar mai jos.

Va fi foarte frig astăzi (19 decembrie), iar la noapte va fi ger cumplit în centrul țării și la munte.

Meteorologii ANM spun că în Transilvania astăzi, 19 decembrie, vor fi minus 7 grade la orele prânzului, iar la noapte minus 20 de grade. Joi, 20 decembrie, ziua vor fi minus 7 grade în centrul țării, iar noaptea minus 16 grade.

Și în nordul țării va fi foarte frig. În Maramureș sunt prognozate minus 3 grade ziua  și minus 10 grade noaptea. În nordul Moldovei, temperaturile coboară la minus 13 grade în această noapte, iar mâine noapte minus 10 grade.

În sudul și vestul țării, în timpul nopților sunt prognozate minus 9 grade, iar ziua în jur de minus 2 grade.

Vineri, 21 decembrie, gerul se mai domolește, dat tot frig va fi: minus 12 grade în Transilvania, minus 9 grade în Moldova, Muntenia și Oltenia.

Sâmbătă, vor fi în jur de minus 7 grade în timpul nopții și se întorc precipitațiile: ninsori în jumătatea de nord a țării, ploi în Banat.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net