Atrocitate la Vaslui. I-a băgat levierul în uter şi a omorât fătul!

Ultima actualizare:

    Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile
Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile

Faptă inimaginabilă! O femeie însărcinată în cinci luni a ajuns în comă la spital, după ce concubinul a bătut-o cu coada unei coase şi a omorât fătul cu un levier pe care i l-a introdus în uter. Bărbatul de 42 de ani din judeţul Vaslui a fost reţinut miercuri de poliţişti.

Concubina lui Constantin Boitan a fost găsită marţi seară zăcând într-un şanţ. Femeia gravidă prezenta o hemoragie puternică şi era plină de vânătăi, fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Vaslui, care a cerut apoi sprijinul unui echipaj de Terapie Intensivă Mobilă. În urma investigaţiilor efectuate în spital, medicii au constatat că fătul este mort. ”Urmare a primelor investigaţii medicale, femeia a fost diagnosticată cu traumatism abdominal, hematom vulvo-perineală post traumatică, făt decedat”, au declarat reprezentanţii spitalului.

A încercat să se ascundă

Potrivit investigaţiilor efectuate de poliţişti, în seara de 7 noiembrie, bărbatul şi-a lovit concubina cu coada unei coase, în urma unui conflict. În plus, există indicii că agresorul i-ar fi băgat concubinei un levier în uter, pentru a-i ucide fătul. După comiterea faptei îngrozitoare, bărbatul a părăsit locuinţa şi a încercat să se ascundă, însă a fost prins miercuri. După ce a consumat cantităţi mari de alcool, agresorul şi-ar fi ieşit din minţi la gândul că nu ar fi fost el tatăl copilului.

Şase copii

Cei doi concubini mai au împreună şase copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 11 ani. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a intervenit joi şi i-a preluat pe cei şase micuţi de la locuinţa din Codeşti a bărbatului şi i-a internat în centre de plasament. Cel mai mic dintre copii a fost dat în plasament familial la un asistent maternal profesionist.

Magistraţii Judecătoriei Vaslui au emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele lui Constantin Boitan. 

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net