Au alergat 5 kilometri prin gropi cu nămol

Ultima actualizare:

    Participanţii  s-au nămolit dn cap până în picioare
Participanţii s-au nămolit dn cap până în picioare

Sport la extrem, aventură cât cuprinde şi adrenalină la maximum într-o competiţie ieşită din comun. Sute de persoane s-au călcat în picioare, la propriu, în maratonul de 5 kilometri prin şanţurile cu nămol.

Tineri sau vârstnici şi chiar copii de câţiva anişori s-au aliniat ieri la startul competiţiei de alergare prin nămol organizată la marginea Capitalei, în Pădurea Motoc din Mogoşoaia. Probele au fost grele, dar distracţia şi voia bună au fost garantate. Pe parcursul celor 5 kilometri, participanţii au avut de traversat gropi cu apă şi noroi, au escaladat ziduri şi piramide, s-au căţărat pe funii şi scări, iar la linia de final au ajuns frânţi de oboseală, murdari ca vai de lume, dar fericiţi. 

“Nu îmi imaginam să trăiesc aşa ceva vreodată. Baia în nămol a fost senzaţională. Am simţit cum mă lasă puterile, dar mi-am depăşit limitele şi am mers mai departe. Mai nasol e acum, că s-a uscat nămălul pe mine şi simt cum mă strange pielea. Mă duc să fac un duş şi dorm neîntors”, spune Silviu, un bucureştean în vârstă de 25 de ani. 

Tinerii s-au tăvălit  prin noroi apoi au  escaladat diferite  obstacole
Tinerii s-au tăvălit prin noroi apoi au escaladat diferite obstacole

La maratonul nămolului, organizat de Asociaţia Runsilvania cu sprijinul a numeroşi atleţi şi militari profesionişti, nu se cronometrează timpul de parcurgere a traseului şi nu există clasamente. Scopul cursei este de oferi tuturor participanţilor ocazia de a-şi testa rezistenţa la efort, de a face mişcare şi de a se distra pe cinste în aer liber.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net