Au câștigat 300 de lei cu Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Răduț Oprea (25 de ani) este la primul câștig la un concurs
Răduț Oprea (25 de ani) este la primul câștig la un concurs

Crește ”familia” milionarilor ClickMANIA! Cel mai iubit concurs al toamnei face zilnic cititori fericiți. Verifică și tu lozul de concurs: avem în continuare premii importante.

Boancă Gabriel Cristian (49 de ani) a câștigat cu Click!MANIA 300 de lei. De fapt, nu el, ci părinții au fost cei care au pus mâna pe ziarul norocos, așa că bănuții vor fi împărțiți între membrii familiei. ”Avem ceva datorii, așa că nu o să rămână să ne răsfățăm, dar e bine totuși că am scăpat de un stres. Voi dormi mai liniștit acum”, zâmbește bucureșteanul.

Și Răduț Oprea (25 de ani), din județul Teleorman, a avut noroc: a câștigat pentru prima oară la Click!Mania. „Cumpăr ziarul aproape zilnic. Îmi plac rubricile de sport, dar și celelalte știri. Nu mă așteptam să câștig. E prima oară”, ne-a mărturisit tânărul, care a găsit în ziar un talon în valoare de 300 de lei. „Nu m-am gândit încă ce voi face cu banii, însă sunt bineveniți”, a încheiat câștigătorul.


    Boancă Gabriel Cristian (49 de ani) va scăpa  de datorii
Boancă Gabriel Cristian (49 de ani) va scăpa de datorii

Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu bani cash, electronice, electrocasnice şi chiar două maşini. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan Navy, un autoturism Peugeot 308, zece premii a câte 5.000 de lei, 40 de premii a câte 1.000 de lei, 400 de premii a câte 300 de lei, 50 de telefoane, 60 de pături Dormeo, 30 de robinete electrice Delimano, 75 de vase pentru gătit Delimano, 150 de şurubelniţe 6 in 1, 30 de seturi de cafea Delimano, 50 de baterii externe Canyon, 50 de cărucioare de cumpărături, 300 de creme Kosmodisc, 1.700 de geluri Refenum Ice şi 1.500 de seturi cremă şi burete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net