Au colindat 3.000 km pe biciclete prin Europa, dar i-au jefuit românii

Ultima actualizare:

Philipp Haussmann (46 ani) şi Tobias Quilisch (45 de ani) călătoresc împreună cu cinci adolescenţi, toţi fiind membri ai unui club de ciclişti amatori.

Nemţii fac un tur al Europei şi au venit pentru a treia oară în România.

Au călătorit prin Balcani, au traversat fosta Iugoslavie şi Bulgaria, apoi au intrat în ţara noastră joi după-amiază, pe la Ostrov, în judeţul Constanţa.

Destinaţia lor era staţiunea Neptun, unde cicliştii se întâlneau cu alţi nemţi şi plănuiau să petreacă un sejur de 10 zile.

După două ore în care au parcurs 52 de kilometri prin sudul Dobrogei, nemţii au ajuns în comuna Dobromir, în jurul orei 17.

Pe drumul judeţean Văleni-Şipote, la ieşirea din satul Văleni, unul dintre adolescenţi, care rămăsese ultimul din grup, a fost atacat.

Profitând că ceilalţi ciclişti se îndepărtaseră, un delincvent de 17 ani din Văleni i-a blocat drumul şi l-a tâlhărit pe neamţ de bicicletă şi de tot bagajul.

Poliţiştii din Băneasa au reuşit să îl prindă pe agresor, care se dispensase de hainele şi de obiectele de igienă personală ale ciclistului, aruncându-le pe câmp, la circa un kilometru de la locul jafului.

Bicicleta de curse a fost găsită aruncată într-o lizieră. Bunurile i-au fost restituite adolescentului german, care astfel şi-a putut continua drumul.

Cei şapte ciclişti nemţi au ajuns în cele din urmă la Neptun şi s-au cazat la hotel Cocor. Adolescentul din Văleni are acum dosar penal pentru tâlhărie.

Acesta nu este primul caz în care turişti străini, şi în special germani, au fost jefuiţi în Constanţa.

Tupeul infractorilor este atât de mare, încât acostează grupuri de străini pe care reuşesc să-i tâlhărească în plină stradă.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net