Au dispărut 100.000 € din maşina Poştei!

Ultima actualizare:

    Anchetatorii au luat  amprente de pe  maşina Poştei (FOTOGRAFII: Claudia Untaru Creţu )
Anchetatorii au luat amprente de pe maşina Poştei (FOTOGRAFII: Claudia Untaru Creţu )

Un angajat al Poştei din Arad a pus poliţiştii pe jar, ieri dimineaţă. El a anunţat că i-au dispărut din maşină banii de pensii, aproape 100.000 de euro. Oamenii legii au pornit în căutarea hoţilor, dar nu exclud varianta ca tocmai şoferul jefuit să fie mână-n mână cu aceştia.

Bărbatul a povestit că maşina era parcată chiar în faţa sediului Poştei din oraş. A încărcat sacii în care se aflau 385.000 de lei, a încuiat autoturismul, a plecat şi s-a mai întors după 25 de minute.

A rămas şocat când a văzut că banii nu mai sunt. Poliţiştii chemaţi la locul incidentului au constatat că maşina nu a fost forţată. Mai mult, şoferul şi însoţitorul său nu depozitaseră banii în seiful amenajat special în maşină, ci în afara lui.

Un alt aspect care le-a dat de gândit poliţiştilor a fost că nici camerele de supraveghere montate în zonă nu au funcţionat în momentul jafului. Ei au organizat filtre în tot oraşul pentru prinderea hoţilor, însă nu exclud varianta ca cei cei doi să fi fost complici la jaf.

Ei sunt anchetaţi pentru neglijenţă în serviciu. Între timp, şeful Poştei din Arad, Dan Ţoldan, îi linişteşte pe pensionari şi spune că plăţile vor întârzia „doar o zi, două".

"Şoferul lucrează de peste 20 de ani la Poştă. Nu îmi dau seama cum de nu a pus banii în seif. La noi e grabă, mereu eşti supus stresului"

simeon stalpnicul png

angajat al Poştei

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net