Au fost la masaj erotic după ce au ucis un bătrân

Ultima actualizare:

    Tinerii au sărbătorit uciderea bătrânului
Tinerii au sărbătorit uciderea bătrânului

S-a lăudat în tot satul că a strâns o mică avere. Asta i-a adus însă sfârşitul unui pensionar de 75 de ani, din comuna Merişani. Câţiva tineri au pus la cale un plan diabolic să pună mâna pe banii bătrânului. L-au omorât în chinuri, apoi au plecat la distracţie.

Shopping la Bucureşti, apoi masaje erotice la Piteşti. Aşa au „sărbătorit" patru tineri, cu vârste între 16 şi 32 de ani, după ce au comis o crimă. În urmă cu trei săptămâni, ei au intrat, noaptea, în casa unui bătrân de 75 de ani, care se lăuda prin sat că are mulţi bani şi că îi poartă mereu în buzunar. Tânărul de 16 ani a luat un fes, l-a îmbibat cu apă, apoi i l-a îndesat bătrânului pe gât până când l-a asfixiat. Împreună cu un prieten de 19 ani, au luat cei 10.500 de lei şi au fugit cu maşina în care îi aşteptau la poartă alţi doi tineri, de 19 şi 32 de ani.

Criminal, complice si şofer

simeon stalpnicul png

A doua zi, au plecat să cheltuiască banii la Bucureşti. Şi-au luat treninguri, adidaşi, apoi s-au întors în Piteşti şi au mers să se relaxeze la un salon de masaj erotic. Trei săptămâni le-a luat anchetatorilor să-i descopere pe criminali. Marţi seară, trei dintre cei patru tineri au fost săltaţi şi duşi la secţie.

Băiatul de 16 ani, cel care a şi comis crima, zâmbea când a coborât din duba poliţiei. El este acuzat de omor, celălalt tânăr, de 19 ani, de complicitate la crimă, iar cel de 32 de ani este acuzat de tăinuire. El le-a spus poliţiştilor că nu a participat la crimă, ci a făcut doar pe şoferul. Potrivit legii, celălalt tânăr de 19 ani nu poate fi acuzat de tăinuire întrucât este fratele criminalului. Cu toate astea, şi el a primit o parte din banii bătrânului.

Mai exact, fiecare dintre complici au primit câte 1.500 de lei, iar restul i-a păstrat criminalul. El riscă ani grei de închisoare, dar va fi internat într-un centru de reeducare până la vârsta majoratului.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net