Au fost publicate testele de antrenament pentru BAC 2021 și Evaluarea națională

Ultima actualizare:

    Elevii pot rezolva teste de antrenament pentru a fi mai bine pregătiți la examenele naționale
Elevii pot rezolva teste de antrenament pentru a fi mai bine pregătiți la examenele naționale

Noi teste de antrenament pentru BAC 2021 și Evaluarea națională au fost publicate de Ministerul Educației. Iată de unde le poți descărca!

Modelele de subiecte atât pentru Evaluarea Națională cât și pentru BAC sunt concepute de instituția din subordinea Ministerului Educației care elaborează și subiectele de la toate examenele naționale.

Teste de antrenament pentru BAC 2021 și Evaluarea națională. Unde le găsești

Pentru Evaluarea Națională 2021, elevii de clasa a VIII-a au la dispoziție teste de antrenament pentru limba română, matematică și limba maternă. Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021 sunt concepute pe baza noilor programe școlare și au ca obiectiv pregătirea elevilor pentru susținerea noului tip de examen, care are o structură diferită de cea a examenelor din anii trecuți.

DESCARCĂ AICI TESTELE PENTRU EVALUAREA NAȚIONALĂ 2021 

Pentru Bacalaureat 2021, elevii de clasa a XII-a au la dispoziție teste de antrenament pentru toate cele trei probe scrise pe care le susțin. testele pentru bacalaureat sunt afișate în funcție de opțiunile posibile ale candidatului corespunzătoare pentru fiecare filieră și profil. Această grupare a testelor de antrenament va permite fiecărui candidat să își aleagă, în funcție de opțiuni, filieră și profil, setul de teste pentru a se pregăti în vederea susținerii examenului de bacalaureat. 

DESCARCĂ AICI TESTELE PENTRU BACALAUREAT 2021 

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net