Au murit în pivniţă, intoxicaţi cu «produşi de putrefacţie a dejecţiilor»

Ultima actualizare:

    Un echipaj al ISU Botoşani i-a scos pe cei trei din pivniţă
Un echipaj al ISU Botoşani i-a scos pe cei trei din pivniţă

Cele trei persoane care au murit duminică într-o pivniţă a unei ferme din localitatea botoşăneană Orăşeni Deal s-au intoxicat cu "produşi de putrefacţie a dejecţiilor", conform rezultatului preliminar al examenului medico-legal.

Conform raportului medico-legal provizoriu, cele trei persoane au murit din cauza insuficienţei cardio-respiratorii acute "ca urmare a edemului pulmonar consecutiv intoxicaţiei acute cu produşi de putrefacţie a dejecţiilor", scrie Adevărul.

Trei persoane, Eduard Gaşler (37 ani) şi prietena lui Alina Bejinariu (33 ani) şi un prieten al acestora, Alexandru Racu (38 ani), au murit, duminică după-amiază, în timp ce soţia ultimului a fost salvată după ce au coborât într-o pivniţă a unei ferme din Orăşeni Deal.

Cele patru persoane, împreună cu mai mulţi prieteni au mers, duminică, la un grătar la o fermă din Orăşeni Deal, localitate situată la aproximativ zece kilometri de Botoşani, iar la un moment dat Gaşler ani, a coborât în pivniţă pentru a lua ceva.

Din cauză că bărbatul întârzia să se întoarcă, prietena lui a coborât după el şi întrucât nici ea nu revenea, un alt bărbat, Alexandru Racu, a mers după ea.

Soţia ultimului, în vârstă de 29 de ani, a intrat şi ea în pivniţă, unde i-a găsit pe cei trei în stare de inconştienţă lângă scara din pivniţă şi a leşinat, iar un bărbat a luat-o de acolo şi a sunat la 112, un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani intervenind şi scoţându-i pe cei trei din pivniţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net