Au procese chiar în zi de mare sărbătoare

Ultima actualizare:

    Cristian Pomohaci a contestat în instanță amenzile primite de la poliția rutieră
Cristian Pomohaci a contestat în instanță amenzile primite de la poliția rutieră

Cristian Pomohaci şi moştenitorii Ilenei Ciuculete au procese în zile de mare sărbătoare creştinească. Fostul preot a ajuns la tribunal pe 26 octombrie de ziua Sf. Dumitru, iar moştenitorii Ilenei au termen pe 8 noiembrie, de Sf. Mihail şi Gavril.

Cristian Pomohaci (49 ani) şi moştenitorii Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş (56 ani) cu băieţii cântăreţei, Mugurel şi Cristian Sfetcu, au întâlnire la tribunal în zi de mare sărbătoare creştinească. Cornel Galeş a fost dat în judecată pentru succesiunea averii de băieţii Ilenei Ciuculete, care a murit la 64 de ani pe 14 martie 2017. Mugurel şi Cristian Sfetcu, copiii artistei din prima căsătorie, vor să afle ce avere a lăsat mama lor şi ce diagnostic a avut cea care le-a dat viaţă. Moştenitorii Ilenei se întâlnesc pe băncile Judecătoriei Sectorului 1 vineri, 8 noiembrie de Sf. Mihail şi Gavril. Ei au început scandalul la trei luni de la moartea Ilenei Ciuculete, când familia acesteia s-a supărat pe Cornel Galeş că nu a fost chemată la pomana de trei luni.

Băieții Ilenei Ciuculete pe vremea când trăia mama lor și erau în relații bune cu Galeș
Băieții Ilenei Ciuculete pe vremea când trăia mama lor și erau în relații bune cu Galeș

În schimb, vitezomanul Cristian Pomohaci are trei procese cu Poliţia Rutieră, care l-a amendat pentru exces de viteză. Pomohaci a contestat în instanţă amenzile cu care s-a procopsit. Din acest motiv are în acest moment două procese cu Poliţia Rutieră din Tulcea şi cu cea din Dâmboviţa, întrucât a circulat cu viteze peste limita admisă. Cristian Pomohaci a pierdut procesele, dar a atacat deciziile, iar acum i-a mai dat de lucru avocatului său, cu încă un proces, respectiv cel de la Braşov. Cântăreţul, care a fost şi preot, a fost amendat pentru exces de viteză de această dată de Poliţia Rutieră din Braşov şi are proces pe rol, dar încă nu este dat un termen. Cu Poliţia rutieră din Tulcea a avut proces ieri, 26 octombrie, de Sf. Dumitru, iar cu cea din Dâmboviţa are termen pe data de 21 noiembrie. Fostul preot s-a aflat anul trecut într-un scandal de proporţii, când un tânăr l-a acuzat că i-ar fi făcut avansuri sexuale şi a dat publicităţii o înregistrare audio, drept dovadă. Pomohaci a fost data afară din Biserica Ortodoxă şi nu mai are voie nici să poarte sutana de preot şi nici să ţină slujbe. Cum singura sursă de venit este muzica populară, acum Cristian Pomohaci se luptă din răsputeri să mai prindă câte o cântare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net