Au trimis-o acasă pentru că se ”alintă” și a murit. Caz șocant în Vaslui

Ultima actualizare:

    Ana Ciobanu avea tumoare la cap, însă medicii nu au consultat-o corespunzător, spunându-i că doar se alintă din cauza băiețilorfoto: Captură video
Ana Ciobanu avea tumoare la cap, însă medicii nu au consultat-o corespunzător, spunându-i că doar se alintă din cauza băiețilorfoto: Captură video

O tânăra de 18 ani din Vaslui a murit din cauza incompetenței medicilor. Ana Ciobanu prezenta dureri crunte de cap, însoțite de stări de vomă, iar medicii i-au spus că se alintă pentru că a dat de băieți și au trimis-o acasă cu Vitamina C. Fata avea la cap o tumoare cât oul.

Doi părinți din județul Vaslui își plâng amarnic fiica și îi acuză pe medici de moartea acesteia. Tânăra care avea 18 ani s-a stins în urmă cu câteva zile, la Spitalul din Bârlad, după ce în urmă cu două săptămâni s-a prezentat la același cu dureri de cap puternice, medicii spunându-i că se alintă.

Familia tinerei povestește cum doctorii au trimis-o acasă cu vitamina C, pastille anti-răceală și un antibiotic, refuzându-i tomograful care i-ar fi putut depista tumoarea.

După ce a ajuns acasă, prietenul ei care a însoțit-o la spital le-a spus părinților că personalul medical i-ar fi spus fetei că se alintă, după ce a dat de băieți. În decurs de câteva zile fata a făcut stop cardio-respirator.

 "A spus că i-a găsit pe creier o tumoare cât oul. Ea se simțea cu dureri la cap, în frunte, vomita, nu i-a putut face un tomograf? Poate o salva. I-a dat rețetă, du-te acasă, te alinți, s-a dus acasă și a decedat. E păcat că s-a pierdut un suflet tânăr. Părinții au ținut-o greu la liceu 4 ani. Au 9 copii. Au făcut un efort pentru ei.  Nici un câine nu îl lași să moară. Îl dai mai încolo. Dar lași un copil să moară?!", a declarat vecinul fetei, potrivit Știrile Pro Tv.

Cei din spital spun că sunt pregătiți să le dea polițiștilor toate documentele legate de internările fetei, dacă va fi nevoie.

"Voi face plângere mai departe, pentru că vor păți și alți copii ca mine. Nu se poate. Eu am crescut-o dintr-o bucățică și medicii își bat joc. Trebuiau să îmi spună să merg mai departe că e foarte bolnavă și ei i-au spus că se alintă", a declarat mama îndurerată a tinerei.

Familia Anei este o familie numeroasă și modestă, iar pentru înmormântarea fiicei lor s-au împrumutat de bani de la vecini.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net