După gratii! Trei bărbaţi, membri ai unui clan de romi spoitori, au primit pedepse grele, după ce i-au bătut crunt pe doi vânzători de sare. Curtea de Apel Galaţi i-a condamnat definitiv pe Marian Muti, Valentin Muti şi Emilian Muti la 22 de ani, 20 de ani şi 18 ani de închisoare pentru omor.


Crima a avut loc pe 26 august 2018, în județul Brăila, pe Drumul Judeţean 203A, ce leagă comuna Vişani de satul Câineni Băi. Doi comercianţi ambulanţi de sare, Dumitru Negrea (65 de ani) şi fiul său, Marian Negrea (42 de ani), se opriseră cu căruţa pentru a se odihni.

La un moment dat şi-au făcut apariţia mai mulți romi cu două căruţe, scrie adevarul.ro. Aceștia s-au oprit, cu intenţia de a urina, chiar lângă căruţa celor doi buzoieni. Comercianţii de sare le-au atras atenţia că nu e civilizat să-și facă nevoile acolo.

Marian Muti, Valentin Muti şi Emilian Muti au început să-i lovească pe cei doi bărbaţi cu bâtele și i-au călcat în picioare. Marian Negrea a fost dus la spital cu multiple fracturi și medicii au reușit să-l salveze, dar tatăl său a decedat în urma ploii de lovituri.

Loading...
Citeste tot despre: