Trei bărbați au ucis cu bâtele un om care le ceruse să urineze în altă parte

Ultima actualizare:

    Temniță grea pentru cei trei criminali
Temniță grea pentru cei trei criminali

După gratii! Trei bărbaţi, membri ai unui clan de romi spoitori, au primit pedepse grele, după ce i-au bătut crunt pe doi vânzători de sare. Curtea de Apel Galaţi i-a condamnat definitiv pe Marian Muti, Valentin Muti şi Emilian Muti la 22 de ani, 20 de ani şi 18 ani de închisoare pentru omor.

Crima a avut loc pe 26 august 2018, în județul Brăila, pe Drumul Judeţean 203A, ce leagă comuna Vişani de satul Câineni Băi. Doi comercianţi ambulanţi de sare, Dumitru Negrea (65 de ani) şi fiul său, Marian Negrea (42 de ani), se opriseră cu căruţa pentru a se odihni.

La un moment dat şi-au făcut apariţia mai mulți romi cu două căruţe, scrie adevarul.ro. Aceștia s-au oprit, cu intenţia de a urina, chiar lângă căruţa celor doi buzoieni. Comercianţii de sare le-au atras atenţia că nu e civilizat să-și facă nevoile acolo.

Marian Muti, Valentin Muti şi Emilian Muti au început să-i lovească pe cei doi bărbaţi cu bâtele și i-au călcat în picioare. Marian Negrea a fost dus la spital cu multiple fracturi și medicii au reușit să-l salveze, dar tatăl său a decedat în urma ploii de lovituri.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net