Au vrut să confişte maşini, dar s-au ales cu şosete

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au căutat maşini furate şi piese de contrabandă, dar nu au reuşit să confişte decât marfă cu valoare mică. Adică, şosete, costume sport contrafăcute şi DVD-uri pirat, în valoare totală de aproximativ 42.000 €.

Razia s-a desfăşurat ieri-dimineaţă, în jurul orei 10.30. Intrarea s-a făcut în forţă în complexul Autovit din cartierul Vitan-Bârzeşti, cu 80 de poliţişti.

Înainte ca oamenii legii să se dea jos din maşini, comercianţii şi-au strâns tarabele, iar cei care aveau probleme cu autoturismele s-au făcut nevăzuţi.

simeon stalpnicul png

Chiar şi aşa oamenii legii nu au plecat de la razie cu mâna goală. Au confiscat 2.300 de perechi de şosete şi 1.373 de perechi de costume sport, dar şi 589 de DVD-uri produse pirat găsite pe tarabe.

Valoarea totală a mărfii: aproximativ 42.000 de euro. „Dacă intrarea nu se făcea cu surle şi trâmbiţe, adică fără maşini cu „Poliţia" scris pe ele, poate găseam ceva", a declarat comisarul-şef Ştefan Nae, şeful Serviciului pentru Investigarea Fraudelor Sector 4. Astfel de acţiuni se vor organiza trimestrial.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net