Au vrut să fure un seif, dar s-au mulțumit cu bomboane, cafea și o sticlă de șampanie

Ultima actualizare:

    Acesta este seiful din Primăria Arsura pe care hoții nu au reușit nici să-l deschidă nici să îl fureFoto: adevărul.ro
Acesta este seiful din Primăria Arsura pe care hoții nu au reușit nici să-l deschidă nici să îl fureFoto: adevărul.ro

Orice este mai bine decât nimic. Așa au gândit patru hoți din Vaslui care au vrut să fure seiful unei primării din Vaslui dar s-au multumit cu o sticlă cu şampanie, o cutie cu bomboane şi două pachete de cafea.

Spargerea a avut loc potrivit adevărul.ro, în localitatea vasluiană Arsura în noaptea de 26 spre 27 ianuarie. Hoții, doi tineri din localitatea Răducăneni au decis să meargă la discotecă în vecini, în Arsura şi pentru că nu aveau bani nici de intrare, s-au gândit ca în loc de dans să dea o spargere. Au dat ture prin localitate și au descoperit locul ideal pentru atac: casieria de la primărie. Intraţi în casierie prin forțarea cu un levier și șurubelniță a unui geam, tinerii au încercat iniţial să deschidă seiful așa cum au văzut în filme, cu o agrafă, dar nu au reușit. Enervați, suspecții au încercat să scoată seiful pe geam pentru a-l duce în altă parte unde să-l deschidă în liniște. Obiectul s-a dovedit prea greu pentru ei și atunci s-au mulţumim cu alte lucruri găsite în biroul primarului: o sticlă cu şampanie, o cutie cu bomboane de ciocolată şi două pachete cu cafea precum şi un telefon mobil defect.

Primarul i-a iertat pe hoți

Hoții au fost prinși repede deși purtau cagule și au fost trimiși în judecată pentur furt. Doar că în timpul procesului, primarul comunei Arsura i-a iertat pe hoţi, anunţând judecătorii că se împacă cu inculpaţii, pentru că instituţia şi-a recuperat prejudiciul. Astfel, hoţii au scăpat de pedeapsă, doar unul dintre ei fiind condamnat pentru o tâlhărie anterioară.

Citiți și

Hoții de iphone-uri care puneau plastilină în cutii au fost prinși! Suspecții lucrau la o firmă de curierat

Casa actorului Mihai Bobonete, «călcată» de hoţi. Soţia şi copilul acestuia se aflau în locuinţă

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net