Austria. Un român și-a desfigurat fetița cu artificiile date la ziua ei. Alte două femei au ajuns la spital

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Sărbătorirea celor 9 ani ai fetiței sale s-a transformat într-o experiență extrem de neplăcută. Copila a suferit răni grave la față după ce tatăl ei a dat „artificii”.

Totul s-a întâmplat în Viena-Simmering, Austria, unde trăiește și această familie de români. Tatăl copilei de 9 ani, un român în vârstă de 30 de ani, a găsit un dispozitiv pirotehnic în formă de spray și, crezând că este vorba despre o lumânare, s-a gândit să o folosească la momentul aniversării fiicei.

Astfel, bărbatul a pus și a aprins dispozitivul pirotehnic pe o masă, în aer liber. Alături de el stăteau fetița lui și încă două femei, în vârstă de 29 și 43 de ani. Din cauza înălțimii mai mici a copilului, micuța a suferit leziuni faciale severe, în timp ce femeile au suferit leziuni minore ale corpului, scrie stiridiaspora.ro

Bărbatul avea 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat  

Bărbatul a sunat imediat la urgență, iar la faţa locului a ajuns un echipaj medical care a stabilizat victimele și le-a predat unei echipe ale Crucii Roşii. Victimele au ajuns la spital.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj al poliţiei care a stabilit că bărbatul a avut o alcoolemie de 1,24mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest context, poliția vieneză a lansat un semnal de alarmă împotriva manipulării nepăsătoare a obiectelor pirotehnice necunoscute. Pentru a evita asemenea accidente, obiectele explozive nu trebuie folosite niciodată în imediata apropiere a copiilor sau sub influența alcoolului. 

Citește și: 

Un infractor român este căutat în toată Austria dupa ce a evadat ca în filme dintr-un spital

Povestea emoționantă a șoferului român de TIR, văzut plângând într-o parcare din Austria: „Nu vrea bani, doar ceva de mâncare!”

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net