Stănescu D. (51 de ani), din Ploieşti, bărbatul acuzat că a omorât-o în bătaie pe femeia cu care îşi dăduse întâlnire la Sinaia, a fost lăsat în libertate de către procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.


UPDATE ORA 12.05: Potrivit unor surse judiciare, femeia era cunoscută cu antecedente medicale cronice. Procurorii au precizat că încă nu au o dovadă a ”legăturii de cauzalitate” între lovituri şi decesul victimei. Se aşteaptă verdictul medicului legist care va stabili cauza exactă a morţii.  

ȘTIREA INIȚIALĂ: Anchetatorul nu a ţinut cont nici măcar de faptul că bărbatul băut, cu alcoolemie de 1.40 şi cu permisul suspendat, s-a urcat la volan şi a gonit pe DN1, imediat după ce şi-a omorât partenera. Măcar pentru această faptă putea fi reţinut pentru 24 de ore. Potrivit unor surse judiciare, Stănescu D. este în libertate, fără nicio măsură preventivă.

Au avut un conflict în faţa unui restaurant

Aceleaşi surse au precizat că Parchetul aşteaptă verdictul medicului legist care va decide cauza morţii, având în vedere că pe trupul femeii nu au fost găsite urme vizibile de violenţă. Totuşi, sunt martori, dar şi imagini surprinse de camerele de supraveghere din centrul staţiunii Sinaia, din care reiese că cei doi au avut un conflict în faţa restaurantului Casa Noastră din staţiune. Bărbatul ar fi lovit femeia cu palma peste faţă, de mai multe ori, şi ulterior ar fi împins-o. În cădere, femeia s-a lovit de un corp tare, cel mai probabil de marginea unui zid. În timpul cercetării la faţa locului, legiştii spuneau că cel mai probabil victima are ”gâtul rupt”, pentru că au găsit-o cu capul într-o poziţie anormală.

S-ar fi cunoscut pe Facebook

Relaţia dintre victimă şi agresor ar fi început recent, de câteva săptămâni. Surse judiciare susţin că D.Stănescu şi partenera sa s-ar fi cunoscut pe Facebook, iar sâmbătă se aflau la prima întâlnire în afara spaţiului virtual. Au mâncat împreună la restaurant, iar spre seară ar fi trebuit să se cazeze împreună.

Citește continuarea pe www.adevarul.ro

 

 
 
Loading...