Avertisment! Când se va confrunta România cu cei mai mulți infectați cu coronavirus

Ultima actualizare:

    Vârful îmbolnăvirilor cu coronavirus va fi la jumătatea lunii aprilieFoto: opiniatimisoarei.ro
Vârful îmbolnăvirilor cu coronavirus va fi la jumătatea lunii aprilieFoto: opiniatimisoarei.ro

Coronavirusul a început să facă ravagii în China la sfârșitul anului trecut și a ajuns treptat și în Europa. Oamenii au circulat liber, astfel că toate continentele sunt acum afectate. Iată când se va confrunta România cu cei mai mulți infectați cu coronavirus!

România se află și ea pe harta lumii cu 246 de cazuri de COVID-19. Dar trebuie să ne pregătim pentru o explozie a numărului de îmbolnăviri.

Potrivit profesorului doctor Adrian Streinu-Cercel, vârful va fi luna viitoare. ”La jumătatea lunii aprilie vom avea vârf. Pentru două săptămâni se va liniști situația, după care vom avea o nouă cocoașă”, a declarat managerul Institutului de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, din Capitală.

Vârful epidemiei de coronavirus va fi la jumătatea lunii aprilie

Acesta are și o explicație: până atunci vom avea multe persoane care au intrat în contact cu bolnavi, care fie erau în perioada de incubație, fie asimptomatici.

În carantină instituționalizată sunt 3.441 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul, în timp ce alte 23.679 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Virusul din China se ia extrem de ușor: din aer, dacă o persoană a tușit sau a strănutat sau de pe obiecte contaminate. Pentru ca numărul îmbolnăvirilor să nu explodeze este importat să stăm în casă și să nu primim musafiri.

Focarul epidemiei în China a înregistrat un total de 80.797 de îmbolnăviri și 3.170 de morți, iar în Italia sunt 15.113 cazuri și 1.016 de decese.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net